callousness
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 238
HP OMEN CİTADEL oyuncu koltuğu aldım, 1-2 güne teslimatı var. İyi midir nasıldır? Bilenler var mı?
Nefis tercih. ÜzmezHP OMEN CİTADEL oyuncu koltuğu aldım, 1-2 güne teslimatı var. İyi midir nasıldır? Bilenler var mı?
Nefis tercih. Üzmezgüle güle kullan.
Rahatlik olarak satin alanlar cok memnun, bana gore en buyuk eksisi suni deri olmasi. Sicak havalarda deli gibi terletir, oda sicakliginizin hep ideal sicakliklarda olmasi gerekir. Odanizda klima varsa ve sicakligi istediginiz gibi ayarlayabiliyorsaniz iyi tercih.
Merak ettiğinden soruyorum kumaş olsaydı ne olurdu terleme konusunda ?Rahatlik olarak satin alanlar cok memnun, bana gore en buyuk eksisi suni deri olmasi. Sicak havalarda deli gibi terletir, oda sicakliginizin hep ideal sicakliklarda olmasi gerekir. Odanizda klima varsa ve sicakligi istediginiz gibi ayarlayabiliyorsaniz iyi tercih.
Soylememe gerek yok diye dusunuyorum. Muhtemelen suni deri ve kumas padlere sahip kulaklik kullanmissindir, oradan merakini giderebilirsin.Merak ettiğinden soruyorum kumaş olsaydı ne olurdu terleme konusunda ?
Hayır kullanmadım söylermisinSoylememe gerek yok diye dusunuyorum. Muhtemelen suni deri ve kumas padlere sahip kulaklik kullanmissindir, oradan merakini giderebilirsin.