GirayHan
80+ Platinum
68kg halter seti almıştım kapıya kadar getirdiler utanç duymalık bir şeyi de yokKargocuya yazık günah bu tip ürünlerde alınmaz ben utanç duyarım ya.
Halter başka bu başka bir patlarsa yazık adama.68kg halter seti almıştım kapıya kadar getirdiler utanç duymalık bir şeyi de yok
Bu pahalılıkta bizleri böyle kampanyaları takip etmek zorunda bırakanlar UTANSIN !Kargocuya yazık günah bu tip ürünlerde alınmaz ben utanç duyarım ya. 21,5 kg hemde patlayıp ortalığı rezil edecek ürünler.
işi bu , bu da işinin zor yanı oluyor.Halter başka bu başka bir patlarsa yazık adama.
Pek indirimde yok semtdeki gross marketten alsan max 50-100 lira pahalıya gelen ürünler.Bu pahalılıkta bizleri böyle kampanyaları takip etmek zorunda bırakanlar UTANSIN !
Dün buradaki linkten kod ile 12 kg Toz Deterjan 225 TL ye geldi az önce Aras Kargo ile.Gayet de güzel fiyatPek indirimde yok semtdeki gross marketten alsan max 50-100 lira pahalıya gelen ürünler.
kanka 1 ay kargoda çalıştım öyle kufurler ediyordumki adam 3 paket1.5 litre kola sipariş etmiş el insaf68kg halter seti almıştım kapıya kadar getirdiler utanç duymalık bir şeyi de yok
çalışmak zorunda değilsin kanka neyin el insafı para veriyor alıyor adamkanka 1 ay kargoda çalıştım öyle kufurler ediyordumki adam 3 paket1.5 litre kola sipariş etmiş el insaf
Zoruna gidiyorsa çalışmayacaksın. Marketteki fiyatlara göre daha uygun oluyor istediğim şeyi sipariş ederimkanka 1 ay kargoda çalıştım öyle kufurler ediyordumki adam 3 paket1.5 litre kola sipariş etmiş el insaf
Evde yaptırmayalım o zaman binlerce tuğla taşıyorlarKargocuya yazık günah bu tip ürünlerde alınmaz ben utanç duyarım ya. 21,5 kg hemde patlayıp ortalığı rezil edecek ürünler.
artık içecek istemiyorum. 24 tane icetea istedim adam getirdiğinde mahvolmuştuKargocuya yazık günah bu tip ürünlerde alınmaz ben utanç duyarım ya. 21,5 kg hemde patlayıp ortalığı rezil edecek ürünler.