ruaF1912
80+ Bronze
Tabi ki. Kart uzun bir zaman sonra esniyebilir, x16 slotuna zarar verebilir, takmakta fayda var.Takmak gerekir mi onu
Tabi ki. Kart uzun bir zaman sonra esniyebilir, x16 slotuna zarar verebilir, takmakta fayda var.Takmak gerekir mi onu
Salı aldım bugün geldiKaç günde geldi hocam?
İyi bari hocam benimkide yarın gelir. Hocam kutuda bir eksik yoktu değil mi? Sadece ambalajsız mı geldi ?Salı aldım bugün geldi
Hocam kapalı kutu seri no etiketleri vs attığımın üstünde yazıyor eksiksiz şekilde geldi. Renkli kutu yok tek.İyi bari hocam benimkide yarın gelir. Hocam kutuda bir eksik yoktu değil mi? Sadece ambalajsız mı geldi ?
Hocam kapalı kutu seri no etiketleri vs attığımın üstünde yazıyor eksiksiz şekilde geldi. Renkli kutu yok tek.
aynen birde kartın fotosunu atabilirseniz kart sapphire pulse mi yoksa başka bir kart mı?Test eden varsa yazabilir mi? Sağlam ise ben de almayı düşünüyorum ama tam güvenemedim, 7900GRE olmasına rağmen mağazanın ısrarla net cevap vermemesi biraz şüpheye düşürdü.
Reis kullandın mı bi sıkıntı var mıArkadaşlar kart sapphire pulse 7900 gre. Dış kutu yok daha önce pulse rx7600 kart geçmişti elime onda da böyleydi Dış kutu.
Takmadım daha bilgisayara dün maç vardı sonra fringe 1.sezon finalini izledim uykum geldi. Bu akşam takar sabaha kadar oyun oynarımReis kullandın mı bi sıkıntı var mı
Alakası yok kart fason kutulanmış. İçeriği full. İlandaki gibi renkli dış kutu yok onun içine koyulan kutuyla geliyor.(Bulk olarak üretilmiş yani kutusuz sonradan kutulanmış olduğunu düşünüyorum) Kapalı kutu sapphire bandrolü var üzerinde, statik poşette bant yok.Benimde teslimatım bu gün gelecek yıpranmış ikinci el v.b bir sıkıntı olması imkanı yok değil mi ya da sıfır olarak sanki işlemcilerdeki gibi tray kutusuz felan mı geliyor