berkecan3169
80+
yok arkadaş almam ismi bile kötü 4070tiden devam
Yeni seriyi bekleyecekseniz çok daha iyi olacaktır her seri için geçerli bu bi 1 yıl daha beklemek çok daha mantıklı. Aceleniz yoksatabiiGüzel fiyat alınır bende ekran kartı almayı düşünüyorum ama yeni seriyi bekleyecem.
Öncelik nvidia ama 8, 12gb vram varsa almam benim karttan güçlü ortalama bir fiyatı olan en az 16gb bir gpu olursa alırım yoksa amd devam
Yeterli olur ama psu markası ve verimliliğide önemli 80 plus ise sorun teşkil etmeyecektir.12400f ve 650w psu yeter mi? 2k da çok darboğaz yer miyim yoksa tölere edilebilir bir darboğaz mı olur?
rx6800 var zaten tüm oyunları oynatıyor maksat güncel kalmak işlemciyede bekletiyorum 7500f aldım ama gönlümde 7800x3d var yeni serinin çıkmasını bekliyorum 8000 serisi kullanırım direktYeni seriyi bekleyecekseniz çok daha iyi olacaktır her seri için geçerli bu bi 1 yıl daha beklemek çok daha mantıklı. Aceleniz yoksatabii
Bence değer hem belleği 2x yapmış oluyorsun ve 3090 dan daha güçlü bir karta geçmiş oluyorsun.3070 Ti suprim x satıp geçmeye değer mi?