galeyanageldim
80+ Bronze
beyler 7800x3d ve bu ekran kartı için kaç w psu yeterlidir?
750w güzel bir psu yeterli olurbeyler 7800x3d ve bu ekran kartı için kaç w psu yeterlidir?
650w seasonic 80+ gold var iş görmez demi bu750w güzel bir psu yeterli olur
İş görür.650w seasonic 80+ gold var iş görmez demi bu
Güzel psu fakat ucu ucuna kurtarabilir mi bilemedim.650w seasonic 80+ gold var iş görmez demi bu
iş görür sorun olmaz.650w seasonic 80+ gold var iş görmez demi bu
Performans acisindan biraz daha iyiDostlar 7800xt ile arasında ne kadar bir fark var ?
Bu sonuçlar saf güç değilmiSıcaklık değerleri ve fan sesi de bence fena değil. Çalıştığını duymazsınız. 36 40db kart alıyor millet sessiz diyor. Bu kart o zaman ne oluyor 27db üstü kart sevmiyorum ben çok. 2k sistemim olsaydı amd sevmememe rağmen satın alabilirdim.
Alıntıyı görüntüle
Sapphire Radeon RX 7900 GRE Pulse Review
The Sapphire Radeon RX 7900 GRE Pulse emerges as the best GRE model released today, offering exceptional value at AMD's MSRP of $550. Outperforming the RX 4070 Super in raster, it operates whisper-quiet, catering to gamers and enthusiasts seeking top-tier performance without exceeding their budget.www.techpowerup.com
Alıntıyı görüntüle
rx8000 seriside yakında çıkacak sanırım. Bu yüzden alıp almamak konusunda gidip geliyorumPerformans acisindan biraz daha iyi
saf güç önemli, dlss vs için ayrı incelemelere bakılabilir. Ben 4070 super alırdım zaten ama bu fiyata bu kart da amd sevmememe rağmen alınır.Bu sonuçlar saf güç değilmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
4070super dlss ile daha iyide bu fiyata yok o yüzden kart mükemmel kart