O karttan çok daha güçlü4070 süper 4070 ti ortasında bir Kart ve 4070 ten ucuz
O karttan çok daha güçlü4070 süper 4070 ti ortasında bir Kart ve 4070 ten ucuz
23500'e Hellhound var zorlayabiliyorsan onu al.Saphire mi yoksa bu kart mı ?
POWERCOLOR FIGHTER RX7900GRE 16G-F/OC 16GB GDDR6 256Bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hellhound en iyi 7900 GRE modellerinden biri.Sıkıntı olmaz alınabilir hellhound saphire göre nasıl peki hocam, iki kart arasında nasıl bir farklılık var tam olarak
1080P'da buram buram darboğaz yapar. 2K'da da bazı oyunlarda yapar.Şimdi anladım hocam, çok teşekkür ederim bilgilendirme için.
Bir de çok absürt bir soru olacak ama, am4 bir sisteme uygun olur mu bu kart ? 5600 ile gider mi büyük bir darboğaz sorunu yaşar mıyım ?
Bende aynı modeli aldım hocam bu kırmızı yeri degişmiyor herhaldeKart bugün geldi sorunsuz çalışıyor, konuyu oluşturan kişiye teşekkürler.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sapphire in RGB yazılımı ile dene ancak büyük ihtimal değişmiyordur.Bende aynı modeli aldım hocam bu kırmızı yeri degişmiyor herhalde
Bildiğim kadarıyla tek renkti.Bende aynı modeli aldım hocam bu kırmızı yeri degişmiyor herhalde
Ürünü in nitro modelini satın aldım bugün geldi ve montajı tamamladım. Çok güzel çok kaliteli ve sessiz. Tasarıma argb ve malzeme kalitesine hayran kaldım fakat Rise onlinede çok bir fps artışı olmadı. Am4 sistem r5 5600 var. Darboğaz oluyor sanırım. Fakat epik ayarlardan yine 100 fps alıyorum. Çok artış olmamasına rağmen 2k dell monitör ile aldığım görüntü mükemmel benim için. Daha önce çamur gibi bir görüntü ile oynudığımı anladım. Bu babanın hakkı için bir r7 7800x3d li bir sistem toplayacağım.Şimdi anladım hocam, çok teşekkür ederim bilgilendirme için.
Bir de çok absürt bir soru olacak ama, am4 bir sisteme uygun olur mu bu kart ? 5600 ile gider mi büyük bir darboğaz sorunu yaşar mıyım ?
Birsey sorabilirmiyim..bugun bu karttan siparis gecicem..kart kutusuzmu geliyor?Kart bugün geldi sorunsuz çalışıyor, konuyu oluşturan kişiye teşekkürler.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle