Kan tutuyor. Bölümünüzde kan tutan fakat sonradan bunu yenebilen birisi var mı ?intörn kankanız olarak sorularınızı yanıtlayabilirim
1. sınıfta enjeksiyon tıbbi beceri labımız vardı birbirimizden kan alıyorduk bayılan bayılanaydı , kan gölüydü etraf bi süre sonra öyle bi hale geliyorsun ki mideni bulandıracak neredeyse hiçbir şey kalmıyor. Çok kolay bir şekilde yenebilirsin hiç merak etme.Kan tutuyor. Bölümünüzde kan tutan fakat sonradan bunu yenebilen birisi var mı ?
hocam haftada 2 temizinden yeriz şanslıysan bazı hastanelerde hastane polisi oluyor yoksa yanında demir boru taşıman önemle rica olunurHocam dayak yeme sıklığınız nedir
Şaka bir yana Allah kolaylık versin hocam bende öğretmen adayıyım ikimize de verilen değer çok düştü maalesef.hocam haftada 2 temizinden yeriz şanslıysan bazı hastanelerde hastane polisi oluyor yoksa yanında demir boru taşıman önemle rica olunur
teşekkür ederim hocam kesinlikle katılıyorum öğretmenlik en yüce mesleklerden birisi keşke daha iyi şartlarda çalışsak daha fazla değerimiz bilinse de bu ülkeye daha iyi hizmet edebilsek , çok daha kaliteli nesiller inşa edebilsekŞaka bir yana Allah kolaylık versin hocam bende öğretmen adayıyım ikimize de verilen değer çok düştü maalesef.
Kalsın hocam o zaman. hahahaha Bu sene tercih yapacağım fakat yine de seneye tekrar gireceğim. Hedefim pilotaj olmaya devam etsin. Tekrardan kolay gelsin.1. sınıfta enjeksiyon tıbbi beceri labımız vardı birbirimizden kan alıyorduk bayılan bayılanaydı , kan gölüydü etraf bi süre sonra öyle bi hale geliyorsun ki mideni bulandıracak neredeyse hiçbir şey kalmıyor. Çok kolay bir şekilde yenebilirsin hiç merak etme.
sağolasın dostum kolay gelsin başarılar dilerim <3Kalsın hocam o zaman. hahahaha Bu sene tercih yapacağım fakat yine de seneye tekrar gireceğim. Hedefim pilotaj olmaya devam etsin. Tekrardan kolay gelsin.
Sakıncası yoksa hangi üniv?intörn kankanız olarak sorularınızı yanıtlayabilirim
çukurova üniversitesi valla pek çok burs olanağı var bizim okulun bile sadece tıpçılar için 2 özel bursu var diye biliyorum ayrıca derecedeysen ekstra ciddi burslar veriyor bizim okulSakıncası yoksa hangi üniv?
bi de burs falan bol mu tıpçılar için aileden gelen pek bi para olmayacakta benim için
Birisiydi artık en iyi öğretmen yapay zeka malesef.öğretmenlik en yüce mesleklerden birisi
ilk 100e 10k burs veriyormuş da 100e giren adam bir zahmet alsınçukurova üniversitesi valla pek çok burs olanağı var bizim okulun bile sadece tıpçılar için 2 özel bursu var diye biliyorum ayrıca derecedeysen ekstra ciddi burslar veriyor bizim okul