Neler Yeni

İşe başlamak istiyorum ama yapamam diye korkuyorum

experting

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Okan
Merhaba arkadaşlar işe girmek istiyorum kendime bilgisayar alacağım, ama yapamam diye korkuyorum. Kahvehanede garsonluk yapmayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz bir şey var mı?

charliechaplin

80+ Bronze
alt tarafı 50 yaşındaki insanlara çay kahve vereceksin neyden korkuyosun 2 günde alışırsın

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
Hocam dışarıya da çay götürüyoruz oraları karıştırırım diye korkuyorum
korkuyu bir kere yenince bundan mı korkmuşum diyeceksin. kendini toparlayıp git ne kadar basit olduğunu görürsün bende büyük bir restoranda komilik için aynı düşüncelere sahiptim sonradan bundan mı çekinmişim dedim, bol şans.

experting

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Okan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
korkuyu bir kere yenince bundan mı korkmuşum diyeceksin. kendini toparlayıp git ne kadar basit olduğunu görürsün bende büyük bir restoranda komilik için aynı düşüncelere sahiptim sonradan bundan mı çekinmişim dedim, bol şans.
sağ olun hocam.

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Ad
Yapma bence, mesela bardağı kırsan ne olacak? Dinleyeceğin azarları az düşün istersen

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Yunus Emre Arslan
Kardeşim ben burda moral almaya çalışıyorum senin dediğine bak oluyor mu böyle?
kardeşim 1.5 ay oldu popeyes da çalışıyorum avmde. açıkcası stresli ortam mutfak tarafı olsun ön taraf olsun müşteriyle uğraşmak gerçekten zor, şu anda %80 kasiyerlik yapıyorum. evet bende korkuyordum girmeden önce ama hata yapacaksın elbette hata yapa yapa alışacaksın. takma yani korkulacak bir şey yok

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,280
İsim
Donald
Yapma bence, mesela bardağı kırsan ne olacak? Dinleyeceğin azarları az düşün istersen
adam haklı beyler. onu bunu geçtim birde ya çayı taşıyım diye milletin üstüne dökersen? yiyeceğin azarları ben bile tahmin edemiyorum. hem ustandan hem çayı döktüğün adamdan. offf

experting

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Okan
adam haklı beyler. onu bunu geçtim birde ya çayı taşıyım diye milletin üstüne dökersen? yiyeceğin azarları ben bile tahmin edemiyorum. hem ustandan hem çayı döktüğün adamdan. offf
Kardeşim o zaman kahvehane diye bir yer açılmasın herkes düşürürüm diye işe girmesin o zaman bu nasıl düşünce? Biraz mantıklı konuşun.

Top Bottom