korkuyu bir kere yenince bundan mı korkmuşum diyeceksin. kendini toparlayıp git ne kadar basit olduğunu görürsün bende büyük bir restoranda komilik için aynı düşüncelere sahiptim sonradan bundan mı çekinmişim dedim, bol şans.Hocam dışarıya da çay götürüyoruz oraları karıştırırım diye korkuyorum
sağ olun hocam.korkuyu bir kere yenince bundan mı korkmuşum diyeceksin. kendini toparlayıp git ne kadar basit olduğunu görürsün bende büyük bir restoranda komilik için aynı düşüncelere sahiptim sonradan bundan mı çekinmişim dedim, bol şans.
kardeşim 1.5 ay oldu popeyes da çalışıyorum avmde. açıkcası stresli ortam mutfak tarafı olsun ön taraf olsun müşteriyle uğraşmak gerçekten zor, şu anda %80 kasiyerlik yapıyorum. evet bende korkuyordum girmeden önce ama hata yapacaksın elbette hata yapa yapa alışacaksın. takma yani korkulacak bir şey yokKardeşim ben burda moral almaya çalışıyorum senin dediğine bak oluyor mu böyle?
pardon abiKardeşim ben burda moral almaya çalışıyorum senin dediğine bak oluyor mu böyle?
adam haklı beyler. onu bunu geçtim birde ya çayı taşıyım diye milletin üstüne dökersen? yiyeceğin azarları ben bile tahmin edemiyorum. hem ustandan hem çayı döktüğün adamdan. offfYapma bence, mesela bardağı kırsan ne olacak? Dinleyeceğin azarları az düşün istersen
Kardeşim o zaman kahvehane diye bir yer açılmasın herkes düşürürüm diye işe girmesin o zaman bu nasıl düşünce? Biraz mantıklı konuşun.adam haklı beyler. onu bunu geçtim birde ya çayı taşıyım diye milletin üstüne dökersen? yiyeceğin azarları ben bile tahmin edemiyorum. hem ustandan hem çayı döktüğün adamdan. offf