Hocam evet herşeyi tam, macun yeni, kasa kapakları açık şuanda hala düşme yok.Önce Soğutucunun altındaki koruma bandı çıkarıldı mı kontrol edin sonra termal macun işlemcinin neresine kadar yayılmış bakın. Kule tipi soğutucu da fan ters takılı olabilir. Kasa içi fanları kontrol edin arka fan havayı dışarı üflediğinden emin olun. Kasanın yan tarafı açılıyorsa açık halde test edin birde.
hepsi yapıldı konu açılmadanKasayı temizle ve termal macunları yenile. Bu işlemlerin hepsini sorunsuz bir şekilde tamamladıktan sonra sıcaklık değerlerin değişmez ise bunları bunları yaptım sorunum çözülmedi diye tekrar sor.
Tdp değeri 65 watt ve sen boşta 65 watt çekiyorsun Denetim masası ,güç yönetimi, dengeli şeçeneğini seçin.Hocam evet herşeyi tam, macun yeni, kasa kapakları açık şuanda hala düşme yok.
Fanıda kuletipi coolermaster aldım, hatta mastergel sürdüm piyasada iyi macunlardan biri diyorlar.
Kuletipi fanı 3 gün önce aldım
Kasanın içi soğuk, şuan işlemci 80 derece de boşta
Mesaj otomatik birleştirildi:
hepsi yapıldı konu açılmadan
Tdp değeri 65 watt ve sen boşta 65 watt çekiyorsun Denetim masası ,güç yönetimi, dengeli şeçeneğini seçin.
Fanı oturtamamış olabilirsin eğer pinliyse yerine oturduğundan emin ol. Ben en son temizlediğimde fan oturmuş gözüküyordu ama çok hafif bi sallantısı vardı ona rağmen normalde aldığım değerlerin çok çok üstünü alıyordum.Alıntıyı görüntüle
BOŞTA değerler bu şekilde yükte 95 derece olmakta
Kule tipi fan mevcut yinede işe yaramadı, kasa içi soğuk ve fanlar çalışıyor
biosum güncel sorun nedir?
Sistemde virüs olabilir. Malwarebayte indirip test sonuçlarına bakar mısınız ?Stok fanı geri taktım hala boştayken aşırı yükte.
Sistemde virüs olabilir. Malwarebayte indirip test sonuçlarına bakar mısınız ?