cayma bedelini nerden öğrendin hocam arayarak mı600 tl cayma bedeli çıkardı Türk Telekom 2 ay sonra bitiyor kampanya yeni kampanyalar 600 tl civarı. Caymayı ödeyip Turkcell geçmek mantıklı mı acaba farklı kampanya çıkarmı
cayma bedelini nerden öğrendin hocam arayarak mı600 tl cayma bedeli çıkardı Türk Telekom 2 ay sonra bitiyor kampanya yeni kampanyalar 600 tl civarı. Caymayı ödeyip Turkcell geçmek mantıklı mı acaba farklı kampanya çıkarmı
o işlem bir ay sürüyormuş artıkturkcell faturasız kullanıyorum günü birlik başka operatöre taşıyıp geri gelmek işe yarar mı acaba
anladım hocam numara babamın üstüne kayıtlı kendi üstüme alsam yeni abone olabiliyor muyum acabao işlem bir ay sürüyormuş artık
onu bilmiyorum yeni hat alsan daha mantıklı olabiliranladım hocam numara babamın üstüne kayıtlı kendi üstüme alsam yeni abone olabiliyor muyum acaba
Aynı durumdayız benim de son 2 ay kalmıştı 600 tl çıkardılar. Ben başvuru yaptım 2 ay sonra bu fiyatlara bulabilir miyiz emin değilim.600 tl cayma bedeli çıkardı Türk Telekom 2 ay sonra bitiyor kampanya yeni kampanyalar 600 tl civarı. Caymayı ödeyip Turkcell geçmek mantıklı mı acaba farklı kampanya çıkarmı
Aynı durumdayım ama 280 ödüyorum 15+10 gb sınırsız youtube ve wp zaten yurtta çekmiyor diye premium ile okuldan indirdiğim videoları izliyordum wpın yediği internet 2 gb bile değil tek sorun çeker mi çekmez mi onu bilmiyorum bende bu hafta sonu geçerim sanırım 5'inde yeni fatura dönemim başlıyor bu ayıda geçirmiş oluyum cayma bedeli düşsün bari birde geçiş için bi ücret ödemem gerekiyor mu?vodafoneda 193tl cayma bedeli çıktı 2 ay kaldı bitmesine taahhütün. Sundukları teklifler 500tlden başlıyor. Çekmiyor internet sırf ucuz diye almıştım zamanında 20gb sınırsız sosyal paketi 99tlden 1 yıllığına. 20gb olan turkcell teklifine geçiş sağladım.
normalde son ay cayma bedeli çıkmaz taahhütlerde onu bir araştır hocamAynı durumdayım ama 280 ödüyorum 15+10 gb sınırsız youtube ve wp zaten yurtta çekmiyor diye premium ile okuldan indirdiğim videoları izliyordum wpın yediği internet 2 gb bile değil tek sorun çeker mi çekmez mi onu bilmiyorum bende bu hafta sonu geçerim sanırım 5'inde yeni fatura dönemim başlıyor bu ayıda geçirmiş oluyum cayma bedeli düşsün bari birde geçiş için bi ücret ödemem gerekiyor mu?
Edit dolandırıcı oevlatları 1 aya 1 aylık fatura bedeli kesiyor resmen
Alıntıyı görüntüle
Vodafone olunca normal kavramı ortadan kalkıyor totosundan uydurma yasalarla karşıma çıkacaklarına eminim arayıp sorayım bi şimdinormalde son ay cayma bedeli çıkmaz taahhütlerde onu bir araştır hocam