TrollSlayer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 732
Vodafone daydım taahhütün bitmesine 1 ay kalmıştı 220 tl cayma bedeli çıktı hemen geçtim bu fiyata bir daha zor bulunur
bir ay sürüyor geri gelmenFaturasız Turkcell'den başka operatöre taşıyıp tekrar geri gelsek faydalanabilir miyiz?
en son ne zaman sordun?Sürmez, maksimum 3 gün diğer operatöre, 3 gün de geri dönüş.
30 gün kala çıkmazTürk telekom taahhüt bitimine 37 gün kaldı 173 tl cayma bedeli çıkardı her gün bu ücret düşüyor mu yarın sorsam daha mı düşük söylerler
o zaman bekleyeyim 1 hafta bitmez herhalde turkcellin kampanyası30 gün kala çıkmaz
8.5 gün sonra kampanya bitiyor 1 hafta sonra kesiliyorsa faturanız yetişiyorsunuz.o zaman bekleyeyim 1 hafta bitmez herhalde turkcellin kampanyası
süreci bilmiyorum 1 ay diyen var 3 gün diyen var hangisi doğru acaba ona göre yanlış bir işlem yapmayalım.Sürmez, maksimum 3 gün diğer operatöre, 3 gün de geri dönüş.
benimde 37 günüm var şuanki ödediğiniz paket tutarı nedir acabaTürk telekom taahhüt bitimine 37 gün kaldı 173 tl cayma bedeli çıkardı her gün bu ücret düşüyor mu yarın sorsam daha mı düşük söylerler