190benimde 37 günüm var şuanki ödediğiniz paket tutarı nedir acaba
kanka ben vodofone sınırsız sosyal medya instagram ve whatsap falan filan 30 gb 420 tl acaga 60 gb yetermi bana onu düşünyorum ne dersinYeni hat ve numara taşımada geçerli.
Bu 60gb pakete tıklayıp
bu linke tıklayıp Turkcell’li ol tıklayınca kamapnya ana sayfasına atıyor. Orada da aylık 390tl ödemeli kampanya geliyor. Nasıl yapabildiniz?
tam olarak nerede diyorlar ben sordum yok öyle bi paket dediler?30gb +1000dk ayda 168tl. Turk Telekoma gidin arkadaslar numara tasımak ıstıyorum deyın.Bu teklıfı sunuyorlar.Hadı Hayırlı olsun.
Bunu internet sitemizde bulamazsınız dedi kadın.Ben minibüs cadddesi cemenzar daki Turk Telekom müdürlüğüne gittim .Orda verdiler bu fiyatı.2 saat öncetam olarak nerede diyorlar ben sordum yok öyle bi paket dediler?
hocam 30gb+ üstü paketlerin fiyatı hakkında bilginiz var mı acaba müdürlükte başka paket sundular mı size ? Birde bütün Türk telekom müdürlüklerinde geçerlimidir acaba ?Bunu internet sitemizde bulamazsınız dedi kadın.Ben minibüs cadddesi cemenzar daki Turk Telekom müdürlüğüne gittim .Orda verdiler bu fiyatı.2 saat önce
Başka paket sunmadılar.Heryerde gecerlımı diye sormadım acıkcası.hocam 30gb+ üstü paketlerin fiyatı hakkında bilginiz var mı acaba müdürlükte başka paket sundular mı size ? Birde bütün Türk telekom müdürlüklerinde geçerlimidir acaba ?