❌İndirim Bitti! Taahhütü olmayan kaçırmasın(Turkcell paket)

Tt 50 gbta 600tl fiyat çekiyordu. Taahhüt bitimine 37 gün kalmıştı geçtim. Cayma bedeli öder miyim ?

Acaba yeni bir numaramı alsam taahudun bitmesine 38 gün var şu an turkcelim 10gb 1000dk 275tl ödüyorum

Türkcell 50gb+50gb platinum paket Mart'ta geçtim aylık 580TL ödüyorum :( bu paket gayet F/P'mış. Alanlara hayırlı olsun

Tt 50 gbta 600tl fiyat çekiyordu. Taahhüt bitimine 37 gün kalmıştı geçtim. Cayma bedeli öder miyim ?
29 gün kalsaydı ödemezdin muhtemelen keşke bekleseydin 8 gün var daha bu paketin bitmesine.

Kesinlikle başka bir operatörün 60gb ından daha az kullanırsınız hissettirir onu

turkcell faturasız kullanıyorum günü birlik başka operatöre taşıyıp geri gelmek işe yarar mı acaba

Beyler taahhüt bitince, paket devam edip taahhütsüz fiyatından mı devam ediyoruz. Yoksa dk sı şu lira, sms şu lira gibi hiç paketsiz normal fiyatlardan mı ödüyoruz.

600 tl cayma bedeli çıkardı Türk Telekom 2 ay sonra bitiyor kampanya yeni kampanyalar 600 tl civarı. Caymayı ödeyip Turkcell geçmek mantıklı mı acaba farklı kampanya çıkarmı

Geri