kral senin yerinde olsam direk pc alırdım 50k yı laptopla yemezdim ama hinede senin kararın saygım sonsuzHem Üniversitede mühendislikte kullanabileceğim hem de oyunları oynatabilecek bir laptop önerebilir misiniz (depolama 1tb olursa daha iyi olur)
İkisinden birini tercih edebilirsin.Hem Üniversitede mühendislikte kullanabileceğim hem de oyunları oynatabilecek bir laptop önerebilir misiniz (depolama 1tb olursa daha iyi olur)
adam üniversitede kullanıcakmış daha yeni gördüm o yazıyımasaüstü al knk
knk bende isterdim ama üniversitede de kullanabileceğim bir laptop istiyorummasaüstü al knk
Hem Üniversitede mühendislikte kullanabileceğim hem de oyunları oynatabilecek bir laptop önerebilir misiniz (depolama 1tb olursa daha iyi olur)
Benimde hayalimde 4070 süperli bi kasa toplamaktı ama üni olunca hayaller gitti o yüzden oyun için iyi bi laptop lazım oldumasaüstü al knk
ahbe kral üzüldüm üniyi bitirince laptopu satar üstüne para koyar hine alırsın takma kafaya zaten 50 bine süper laptoplar var istediğin şeyi yaparsın içindeBenimde hayalimde 4070 süperli bi kasa toplamaktı ama üni olunca hayaller gitti o yüzden oyun için iyi bi laptop lazım oldu
kanka boşver üniversiteyi masa üstü pcden iyi değil yapıştır 4070li sistemknk bende isterdim ama üniversitede de kullanabileceğim bir laptop istiyorum
mühendislik yazdığım için derslerde fln da kullanabileceğim bir şey arıyorum
https://www.trendyol.com/msi/intel-...7807/yorumlar?boutiqueId=61&merchantId=616776Benimde hayalimde 4070 süperli bi kasa toplamaktı ama üni olunca hayaller gitti o yüzden oyun için iyi bi laptop lazım oldu
Benimde hayalimde 4070 süperli bi kasa toplamaktı ama üni olunca hayaller gitti o yüzden oyun için iyi bi laptop lazım oldu
kral senin yerinde olsam direk pc alırdım 50k yı laptopla yemezdim ama hinede senin kararın saygım sonsuz
Ne için kullanıcaksın oyun için mi ?