Starlex
80+ Silver
Öylesin zaten atatürke,dine, DÜN KENDİM GÖRDÜM bayrağa hakaret eden birisi anca terör olurÇok değişiksiniz utanmasa terörist ilan edeceksiniz sizde
Öylesin zaten atatürke,dine, DÜN KENDİM GÖRDÜM bayrağa hakaret eden birisi anca terör olurÇok değişiksiniz utanmasa terörist ilan edeceksiniz sizde
Kardeş hangi ülkede olduğunu merak ettim. Bu kadar dünya görüşü geniş liberal bir arkadaş acaba hangi memlekette yaşar?Çok değişiksiniz utanmasa terörist ilan edeceksiniz sizde
Onu ben değil yönetim bilebilir. Hangi ülke İP si ile giriyorsa ordadır.Hangi ülkede?
Sakın küfür hakaret etmeyin. Daha önceki arkadaşlarıda uyardım bu konudada diyim. Amacı o zaten.Öylesin zaten atatürke,dine, DÜN KENDİM GÖRDÜM bayrağa hakaret eden birisi anca terör olur
kapatılması sorun değilde tiktok akılsız sokak görmek biraz sorun olabilir sonucta beyni kullanmayan varlık yaratık neseTBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı: TikTok Türkiye için bir ulusal güvenlik meselesidir
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman'dan skandal paylaşımların yapıldığı TikTok'la ilgili çarpıcı bir değerlendirme geldi. Bu meselenin Türkiye için ulusal güvenlik meselesi olduğunu belirten Yayman, "TikTok'un kapatılması, erişim engelinin getirilmesi noktasında komisyon olarak bir tavrımız yoktur, bu Bilgi Teknolojileri Kurumu'nun tavrıdır. Ama bana komisyon başkanı olarak sorsanız, siyaset milletle beraber yapılır. Milletimiz, TikTok'un kapatılmasını istiyor" dedi.
"TİKTOK ŞEYTANIN AVUKATLIĞINI YAPIYOR"
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şükür . Sonunda güzel haberTBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı: TikTok Türkiye için bir ulusal güvenlik meselesidir
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman'dan skandal paylaşımların yapıldığı TikTok'la ilgili çarpıcı bir değerlendirme geldi. Bu meselenin Türkiye için ulusal güvenlik meselesi olduğunu belirten Yayman, "TikTok'un kapatılması, erişim engelinin getirilmesi noktasında komisyon olarak bir tavrımız yoktur, bu Bilgi Teknolojileri Kurumu'nun tavrıdır. Ama bana komisyon başkanı olarak sorsanız, siyaset milletle beraber yapılır. Milletimiz, TikTok'un kapatılmasını istiyor" dedi.
"TİKTOK ŞEYTANIN AVUKATLIĞINI YAPIYOR"
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Beni terörist ilan ediyorsunuz yani? Bu kadar iftira atan birini görmedim gerçektenÖylesin zaten atatürke,dine, DÜN KENDİM GÖRDÜM bayrağa hakaret eden birisi anca terör olur