Neler Yeni

Yardım Türk telekom yalan mı söylüyor

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Sercan GÖKALP
tt kullanıyoruz ne yazık ki 10 megabit hız zor alıyoruz sene başında 50 bile alıyoduk, sürekli kopma oluyor bazen bi kaç gün bazen bir hafta, arıza kaydı bırakmıştık geçen ay arayıp genel müdürlüğe ilettik dediler bu ay yine aradık bu sefer modem arızası olduğu için diyolar modem bozuk olsa hiç internet gelmez benim bildiğim altyapı arızasıyla uğraşmak istemiyolar gibi geldi
Hiç başka bir modem getirip denediniz mi veya ethernet kablosunu değiştirip denediniz mi

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Sercan GÖKALP
başka modem deneme şansım şu anlık yok ve ethernet kablosu değişsem bi fark olmayacak internet gelmiyor ki hocam
Modeminde sorun olup olmadığını başka modem takmadan nasıl anlamayı düşünüyorsun. Önce problemi belirle ki çözümünü bulabilirsin modemler bozulduğu zaman ille de tamamen interneti kesmiyorlar arızadan kaynaklı hep düşüklüğü olabiliyor Bence sen bir komşunundan veya bir tanıdığından modemini rica et bir dene yine olmazsa ben böyle böyle yaptım denedim deyip müşteri hizmetlerine daha çok baskı yapabilirsin. Ayrıca bir de arayıp ev içi kontrollerimin yapılmasını istiyorum de o zaman gelip kablolara modeme falan bakıyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mustafa Dinçer

lonelyboy

80+
güncelleme : tt ekibi geldi (tek kişi) direğe baktı çürümüş kablo vardı değiştirdim dedi internet geldi tarifemin hızını alıyorum şu an yine bozulmaz umarım.

Kagusto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Kağan Ustaoğlu
tt kullanıyoruz ne yazık ki 10 megabit hız zor alıyoruz sene başında 50 bile alıyoduk, sürekli kopma oluyor bazen bi kaç gün bazen bir hafta, arıza kaydı bırakmıştık geçen ay arayıp genel müdürlüğe ilettik dediler bu ay yine aradık bu sefer modem arızası olduğu için diyolar modem bozuk olsa hiç internet gelmez benim bildiğim altyapı arızasıyla uğraşmak istemiyolar gibi geldi
Turknet varsa ona geç. Bizi yıllardır 500kBps (4Mbps) internete mâhkum etmişlerdi yıllar evvel. Superonline vardı o zamanlar, ona geçtik meğer altyapımız 32'ye kadar destekliyormuş. Şu an Turknet Fiber kullanıyorum, türk telekom fiber daha gelmedi mesela sadece VDSL var o da 100 bile değil 48-50 görüyor max.
Normalde ADSL 16, VDSL 100, Fiber 1000'dir. Bu "hız satışı" şerefsizliği sadece bizim ülkede var. Aynısı GSM için de geçerli. Sanki bir vanadan akıyor da mâliyeti var.
GSM olarak da NetGSM öneririm (anlaşmalı olduğu banka sayısı sınırlı sadece).
Turk telekom, turkcell, vodafone, hepsinden koşarak kaçın abi. Bu firmaların yaptığı namussuzlukları anlatmakla bitiremeyiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hız satışından kastım yani VDSL 100 destekliyorsa taş çatlasın 80'e düşmeli benim yaşadığım lokasyona ve aradaki uzaklığa göre ama bu beceriksiz ve en ufak masraftan kaçan ahlâksız firmalar yüzünden 20-30-40-50 gibi ara değerleri görüyordum.

lonelyboy

80+
Turknet varsa ona geç. Bizi yıllardır 500kBps (4Mbps) internete mâhkum etmişlerdi yıllar evvel. Superonline vardı o zamanlar, ona geçtik meğer altyapımız 32'ye kadar destekliyormuş. Şu an Turknet Fiber kullanıyorum, türk telekom fiber daha gelmedi mesela sadece VDSL var o da 100 bile değil 48-50 görüyor max.
Normalde ADSL 16, VDSL 100, Fiber 1000'dir. Bu "hız satışı" şerefsizliği sadece bizim ülkede var. Aynısı GSM için de geçerli. Sanki bir vanadan akıyor da mâliyeti var.
GSM olarak da NetGSM öneririm (anlaşmalı olduğu banka sayısı sınırlı sadece).
Turk telekom, turkcell, vodafone, hepsinden koşarak kaçın abi. Bu firmaların yaptığı namussuzlukları anlatmakla bitiremeyiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hız satışından kastım yani VDSL 100 destekliyorsa taş çatlasın 80'e düşmeli benim yaşadığım lokasyona ve aradaki uzaklığa göre ama bu beceriksiz ve en ufak masraftan kaçan ahlâksız firmalar yüzünden 20-30-40-50 gibi ara değerleri görüyordum.
şu son durumlardan sonra internet kopmasın da yeter modundayım hocam, tt ekibindeki abi fiber söylediklerinde getiriyoruz dedi ilerde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,844
Üyeler
159,989
Son üye
denizz23
Top Bottom