- Bütçe
- 10000
Bu modeli düşünmekteyim. Önerilere açığım.
Boy:1.75
Kilo:75
Ne eklediniz hocam?bende bu urunu sıperıs gectım persembe gecesı exstra ozellık ekleyeker 9.4k ya aldım cuma gunu kargolandı suanda beklemedeyım
vısco sunger ve kol pedıNe eklediniz hocam?
Visco sünger çok büyük bir fark yaratıyor mu? Daha önce gamer koltuğu hiç kullanmadım da.vısco sunger ve kol pedı
yalnız benım aldıgım premıum kumas modelı olan zaten yorumlarada bakarsan genelde onu almıs ınsanlar yanı su model
EXVEGA Andromeda 2024 Premium Kumaş Masajlı Profesyonel Oyuncu Koltuğu Siyah
Andromeda Kumaş Oyuncu Koltuğu ile rakiplerinizi geride bırakın ! İyi malzemelerden üretilir ve benzersiz konfor sunar.exvega.com
bende kullanmadım benımde ılk koltugum olucak kendısı ama konfor acısından elbette farkı olucaktır butcenız varsa ve almak ıstersenız almak daha ıyı olur dıye dusunuyorum omru ıcınde guzel olurVisco sünger çok büyük bir fark yaratıyor mu? Daha önce gamer koltuğu hiç kullanmadım da.
Güzel bir özelliğe benziyor. Bütçem varken alayım.ek olarak soyle bır bılgıde ekleyeyeım ıstedım
Visco yataklar soft sünger ve üzerine yerleştirilen Visco katmanından oluşur. Ya da piyasada standart yaylı yatakların üzerine ped yerleştirilerek üretilen yay üstü visco yataklar da vardır. Visco, dokunduğumuzda ya da yattığımızda vücudumuzun şeklini alan süngerin ismidir.
ıstersenız bekleyın urun elıme ulastıgınada deneyımlerımı paylasırım sızınleGüzel bir özelliğe benziyor. Bütçem varken alayım.
Şimdi almayacağım zaten. Bu hafta içinde almayı planlıyorum.ıstersenız bekleyın urun elıme ulastıgınada deneyımlerımı paylasırım sızınle
Ürün hakkında bilgi verir misiniz memnun musunuz ?ıstersenız bekleyın urun elıme ulastıgınada deneyımlerımı paylasırım sızınle
Evet memnunum 1 hafta oluyor suanlik herhangi bir aksaminda sorun yok fiyatına değer bir ürün olduğunu düşünüyorum alirkan bazı eklemeler yapmistim visco sunger ve kol dayama için ekstradan kolcak pedi aldiydim ama kop dayatmaları üzeri yumuşak dirsek agirtmiyor ama genede tercih meselesi alinabilirÜrün hakkında bilgi verir misiniz memnun musunuz ?