- Konu Sahibi Konu Sahibi
denedim hocam hem router hem modemi defalarca resetledimethernet kablosunu modemden çıkarıp modemi resetlemeyi dener misin?
denedim hocam hem router hem modemi defalarca resetledimethernet kablosunu modemden çıkarıp modemi resetlemeyi dener misin?
routerın firmware sürümü nedir?denedim hocam hem router hem modemi defalarca resetledim
yeni güncelledim hocam yine aynı, zaten şuan modemin wifisinde bile 10mbpsli geçmiyor ve modemin wifisinde bile sık sık kopmalar oluyorrouterın firmware sürümü nedir?
hocam onu yarın test etmeyi düşünüyorum manyetik cihaz konusunda yıllardır yanında olan cihazla yine yanında önceden bir problem yoktuBaşka modem ile denediniz mi sanki modem arızalı gibi geldi bana.
Yanında başka manyetik alan yaratacak cihaz varmı
Belli saatler arasında ise modem ile alakalı olmayabilir emin olmak için başka modem ile deneyin sonra operatöre konuyu iletirsinizyeni güncelledim hocam yine aynı, zaten şuan modemin wifisinde bile 10mbpsli geçmiyor ve modemin wifisinde bile sık sık kopmalar oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam onu yarın test etmeyi düşünüyorum manyetik cihaz konusunda yıllardır yanında olan cihazla yine yanında önceden bir problem yoktu
ben de modemden olduğunu düşünüyorum ancak sabah saatlerinde genel olarak iyi oluyor internet onu anlayamadım
düzenleme amaçlı yazıyorum sebebini bilmediğim bir şekilde bu olay 21.00 ile 1 civarı oluyor şuan bunu yazdığım saatte hiçbir problem kalmadı ancak bu her akşam saatinde böyle oluyor
Hocam operatör ile konuştuğumda ekip gönderebiliriz diyorlar ancak ekip geldiğinde herhangi bir sorun bulursa sadece sorun tespiti için 600tl fiyat çıkıyor sorun bulmazsa herhangi bir ücret çıkmıyor dediler. Sadece sorun bulma için 600tl gereksiz fazla gibi geldi hocamBelli saatler arasında ise modem ile alakalı olmayabilir emin olmak için başka modem ile deneyin sonra operatöre konuyu iletirsiniz