indirim.Arkadaşlar bu verilen kodun kulaklık kodu olmadığından eminiz demi? Ona göre kodu kullanıcam kulaklık için saklamayacağım.
?indirim.
Artık alsak iyi olur o kadar beledik ki heyecan kaçtıMağaza seçin dediğim zaman ''28.08.2024 tarihi itibarıyla teslim alınmaya hazır.'' yazıyor.
Valla ya bir hevesle aldık hevesimiz kaçtıArtık alsak iyi olur o kadar beledik ki heyecan kaçtı
Kulaklık kodu 31 ağustosta verilecek bu kodu 31 ağustosta kullanamassin bitiyor suresi. 1000 liralık kod bu verilen kod kulaklık için verilecek kod ayrıArkadaşlar bu verilen kodun kulaklık kodu olmadığından eminiz demi? Ona göre kodu kullanıcam kulaklık için saklamayacağım.
Tamamdir ben kullandım da 1000TL den fazla indirim verdi kargoya verdiler sorun vermediler o yüzden işkillendim sorun olsa kargoya vermezlerdi şikayet kaydı da oluşturmuştum bu konuyla alakalı fakat kodu iptalde etmediler demek ki sorun yok. Kulaklığı verseler artık valla.Kulaklık kodu 31 ağustosta verilecek bu kodu 31 ağustosta kullanamassin bitiyor suresi. 1000 liralık kod bu verilen kod kulaklık için verilecek kod ayrı
Benimde işime geldi bende öyle bir şey yaptım gönderdiler de bu arada sorun kulaklık kodu vermezlerse olurBenim işime geldi. 8800₺'lik alışverişi 2500₺'ye yaptım indirim kuponuyla.
evet. klavye, alüminyum soğutucu, baesus hub, 2 adet kartuş, usb-c flash bellek ve type-c kulaklık 2500₺ tuttu kuponla.@bados123 @mortemeyn
neler aldınız? kod nasıl çalışıyor anlamadım hala 1000 TL altı birkaç ürün alınca toplu bir indirim mi yapıyor?