herkesuyurken
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4
- İsim
- Ali
Merhaba,
Aşağıdaki sistemi yeni topladım. PC'yi kurdukan sonra BIOS güncellemesi de yaptım. Akabinde dün normal bir şekilde bilgisayarı kapattım sonra yeniden açtığımda ekrana görüntü gelmedi. CPU ve RAM ışığı yanıyordu ekrana görüntü gelmiyordu ve BIOS'a giremedim.(mouse klavye elektrik gelmiyor)
BIOS pilini çıkartıp bekledim.
Csmos tuşuna basılı tutup bekledim. Güç fişlerini çekip, PC açma tuşuna da bastım.
İşlemciyi çıkartıp tekrar taktım.
RAM'leri tekli olarak farklı slotlarda denedim.
İşlemci ve RAM'i tamamen çıkartıp çalıştırdım.
Fanları iptal ettim ama sorun çözülmedi.
Bir önceki günden farkı termal macunu yenilemiştim ve akabinde boşta 45 oyunda 55 derecede (FC24) birkaç saat oyun oynadım.
Desteklerinizi rica ederim.
Aşağıdaki sistemi yeni topladım. PC'yi kurdukan sonra BIOS güncellemesi de yaptım. Akabinde dün normal bir şekilde bilgisayarı kapattım sonra yeniden açtığımda ekrana görüntü gelmedi. CPU ve RAM ışığı yanıyordu ekrana görüntü gelmiyordu ve BIOS'a giremedim.(mouse klavye elektrik gelmiyor)
BIOS pilini çıkartıp bekledim.
Csmos tuşuna basılı tutup bekledim. Güç fişlerini çekip, PC açma tuşuna da bastım.
İşlemciyi çıkartıp tekrar taktım.
RAM'leri tekli olarak farklı slotlarda denedim.
İşlemci ve RAM'i tamamen çıkartıp çalıştırdım.
Fanları iptal ettim ama sorun çözülmedi.
Bir önceki günden farkı termal macunu yenilemiştim ve akabinde boşta 45 oyunda 55 derecede (FC24) birkaç saat oyun oynadım.
Desteklerinizi rica ederim.
Anakart | MSI MB PRO B650-S WIFI AM5 DDR5 7200MHZ(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 2.5G LAN WI-FI 6E ATX |
Ekran Kartı | GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer White 1-Click OC 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47UZM6MD8KPE) |
İşlemci | AMD Ryzen 7 7800X3D 4,2 GHz 96 MB Cache AM5 İşlemci |
SSD | Kingston Kc3000 1TB 7000MB-6000MB SSD |
RAM | Corsaır CMH32GX5M2E6000C36W 32GB (2X16) Ddr5 Dram 6000 Mhz CL36 Vengeance Rgb Memory Kıt Whıte |
İşlemci Soğutucu | Thermalright Frozen Horizon 360 ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu |
Güç Kaynağı | Corsair CX750 750 Watt 80 Plus Bronze Atx Güç Kaynağı- CP-9020279-EU |
Kasa | Y70 Touch Snow White |