Siz kullaniyor musunuz ?hocam gerçek iptv arayan birimisin bilmiyorum ama bu kadar milletin övdüğü kadr bir yer değil hepsi fake yorumlar yeni hesap açan nerden ulasabılırım dıyor aldım adresini gittim test bile vermiyorlar sözde referans istiyor paranız varsa bosa savuracak telegramda teknikk3 yaz çıkıyor. bu iişleri gerçek kullanıcılara sorun herkes kendine yönlendirir
özelden yazdım dene bakalım begencek misin şirketimdeki whatsapp grubuna atmıslar onlardan gordumde gectım bendeSiz kullaniyor musunuz ?
Kullanıyorsanız hangisini kullanıyorsunuz
Banada atabilirmisin dostumözelden yazdım dene bakalım begencek misin şirketimdeki whatsapp grubuna atmıslar onlardan gordumde gectım bende
özelden gönderdim hocamBanada atabilirmisin dostum
hocam zahmet olmazsa bana da atar mısın?özelden gönderdim hocam
özel mesaj kutuna gönderdim hocamhocam zahmet olmazsa bana da atar mısın?
5g IPTV kullanıyoruz yıllardır daha iyisi yok diyebilirimhocam gerçek iptv arayan birimisin bilmiyorum ama bu kadar milletin övdüğü kadr bir yer değil hepsi fake yorumlar yeni hesap açan nerden ulasabılırım dıyor aldım adresini gittim test bile vermiyorlar sözde referans istiyor paranız varsa bosa savuracak telegramda teknikk3 yaz çıkıyor. bu iişleri gerçek kullanıcılara sorun herkes kendine yönlendirir
Valla hocam şahsen kullanmadım bilmiyorum kimseye çamur atacak ekmegine tas koyacak degilim. kullanan bırkac ksııye denk geldım kımse memnun degıldı. bu kadar cok yorum goruncede gıdıp test almak ıstedım. mac yayınlarında vs test bıle veremıyorlar dogru duzgun. yok referans varmı yok bız herkese satmıyoruz gibi tavırlar. ne sımdı boyle olunca degerli mi oluyor.5g IPTV kullanıyoruz yıllardır daha iyisi yok diyebilirim
hocam banada atabilirmisinözel mesaj kutuna gönderdim hocam
hangi iptv özelden yazabilir misin5g IPTV kullanıyoruz yıllardır daha iyisi yok diyebilirim
Bana da iletebilir misin?özelden yazdım dene bakalım begencek misin şirketimdeki whatsapp grubuna atmıslar onlardan gordumde gectım bende
Özelden yazdım nasıl ulaşabilirim 5g iptvye5g IPTV kullanıyoruz yıllardır daha iyisi yok diyebilirim