Neler Yeni

RDR2 Kısa bir oyun mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hüseyin Yılmaz
Arkadaşlar merhaba. İlk kez RDR2 oynuyorum. En son bir petrol arabası çalıp tren soyduk. Sonra oyunu kaydedeyim dedim baktım kaydettiğim yerde %30 yazıyor. Oyunu henuz 11 saat oynadım. Bu oyun bu kadar kısa mı? 11 saatte nasıl neredeyse 3'te 1'ini bitiriyorum oyunun. Hem sadece ana görev yapmadım bir süre gezdim dolaştım.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Arkadaşlar merhaba. İlk kez RDR2 oynuyorum. En son bir petrol arabası çalıp tren soyduk. Sonra oyunu kaydedeyim dedim baktım kaydettiğim yerde %30 yazıyor. Oyunu henuz 11 saat oynadım. Bu oyun bu kadar kısa mı? 11 saatte nasıl neredeyse 3'te 1'ini bitiriyorum oyunun. Hem sadece ana görev yapmadım bir süre gezdim dolaştım.
hiçte kısa değil görevlerin sınırı bile yok nasıl yaptıysan helal olsun ben geze geze oynadım. 110 saat sonra bitti

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Erdem
%50 ortalama 25 40 saat normal oyuncular için ben 90 saat de bitirmiştim hll olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hüseyin Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hiçte kısa değil görevlerin sınırı bile yok nasıl yaptıysan helal olsun ben geze geze oynadım. 110 saat sonra bitti
Bende mi bir sorun var anlamadım. Bir de hangi chapter da olduğumu nasıl anlayacağım.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI

Vision1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Çağatay Emir
Sadece hikayeyi oynarsan 50 saat civarında bitiyor. Ama oyunda bir sürü yan ve random görevler var. Onları da yapıp yavaş yavaş oynamanı tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hüseyin Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
S
Sadece hikayeyi oynarsan 50 saat civarında bitiyor. Ama oyunda bir sürü yan ve random görevler var. Onları da yapıp yavaş yavaş oynamanı tavsiye ederim.
Şuan öyle yapıyorum.

Top Bottom