RDR2 Kısa bir oyun mu?

Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar merhaba. İlk kez RDR2 oynuyorum. En son bir petrol arabası çalıp tren soyduk. Sonra oyunu kaydedeyim dedim baktım kaydettiğim yerde %30 yazıyor. Oyunu henuz 11 saat oynadım. Bu oyun bu kadar kısa mı? 11 saatte nasıl neredeyse 3'te 1'ini bitiriyorum oyunun. Hem sadece ana görev yapmadım bir süre gezdim dolaştım.

Arkadaşlar merhaba. İlk kez RDR2 oynuyorum. En son bir petrol arabası çalıp tren soyduk. Sonra oyunu kaydedeyim dedim baktım kaydettiğim yerde %30 yazıyor. Oyunu henuz 11 saat oynadım. Bu oyun bu kadar kısa mı? 11 saatte nasıl neredeyse 3'te 1'ini bitiriyorum oyunun. Hem sadece ana görev yapmadım bir süre gezdim dolaştım.
hiçte kısa değil görevlerin sınırı bile yok nasıl yaptıysan helal olsun ben geze geze oynadım. 110 saat sonra bitti

%50 ortalama 25 40 saat normal oyuncular için ben 90 saat de bitirmiştim hll olsun

Sadece hikayeyi oynarsan 50 saat civarında bitiyor. Ama oyunda bir sürü yan ve random görevler var. Onları da yapıp yavaş yavaş oynamanı tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,246
Üyeler
189,575
Son üye
A.T.N.
Geri