Kanka ozaman sacmaymış vallaha ben 14 bin tutarında ürün aldım 8700 Felan ödedimBir tane 1500TL'lik vantilatör aldım sadece. 500TL ödedim. Abartı nerede burada?
Yazdım kanka yukardasiz ne kadarlık almıştınız
Bende sürekli aradım yok.İndirim kodu alan oldu mu hiç? Birkaç kez aradım her seferinde kayıt oluşturuyoruz dediler. Şikayetvar'daki şikayeti sildiğime pişman oldum
ben 7800 liralık alışveriş yaptım 2500 ödedim.Bir tane 1500TL'lik vantilatör aldım sadece. 500TL ödedim. Abartı nerede burada?
valla bende de durum aynı hocam her seferinde kayıt oluşturuyoruz diyorlar dönüş yokİndirim kodu alan oldu mu hiç? Birkaç kez aradım her seferinde kayıt oluşturuyoruz dediler. Şikayetvar'daki şikayeti sildiğime pişman oldum
Beyaz olanı stoğa girmedi ya o yüzden mi bekletiyorlar acaba kaç defa aradım tık yok.Bakalım bugün kulaklık için kod yollayacaklar mı ? Artık alalım şunu
İki ay olucak maşallah iyiki samsungub kendisindende almışım kendime bi aydır kullanıyorum nerdeyseSon Gelişme: Müşteri temsilcisini aradım sabah 8:30 da işleme alınmış sisteme girilmiş 10 gün içinde kod tarafınıza SMS ve mail ile gönderilecek dediler. Ara ara kontrol edin sistem otomatik gönderecek dediler bilginiz olsun.
Ucuz aldık ya illa bir şey olurİki ay olucak maşallah iyiki samsungub kendisindende almışım kendime bi aydır kullanıyorum nerdeyse
Memnun musunsuz ?İki ay olucak maşallah iyiki samsungub kendisindende almışım kendime bi aydır kullanıyorum nerdeyse
memnunum yani genel olarak güzel buds 2 prodan aman aman bi farkı yok ama parasına değer bence. samsung telefonu olanlar için özellikle güzelMemnun musunsuz ?
Kodu göndersinler de alalım bari, gerçekten 2 ayı geçti insanın hevesi de kaçtı.memnunum yani genel olarak güzel buds 2 prodan aman aman bi farkı yok ama parasına değer bence. samsung telefonu olanlar için özellikle güzel