Neler Yeni

176 boy iyi mi arkadaşlar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Always Menemen
Arkadaşlar boyum 1,76 tipim de ortalarda. Ne çirkinim ne de aman aman yakışıklıyım.
Vücut yapsam ve aynı şekilde kariyer ve para yapsam sizce yakışır mı? Yoksa bir işe yaramaz mı. Yorumlarınızı bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Always Menemen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sosyal medya kızları sizi çok etkilemiş
Hocam, 3-4 aydır sosyal medya kullanmıyorum ancak etrafıma baktığımda illa ki bazılarına göre uzunum ancak genelinde diğerlerine göre 2-3cm kısa kaldığımı farkettim. Önemli olan boy mu yoksa bu dediklerim mi? Bu başarıları kendimi tatmin etmek ve daha başarılı olmak için yapıyorum.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
170 civarıyım sen düşün halimi :D
Sosyal medya kızlarını etkilenmesek bile ortamlarda dalga konusu oluyoruz ve ciddiye alınmıyoruz.
Üstelik fizik olarak zayıf olabiliyoruz.
Spor ile kütleyi arttırsan bile yine uzun boylular üstünlük kurabiliyor.
Ve kızlardan kısa olabiliyorsunuz.

Fakat paranız ve kariyeriniz varsa 160 bile olsanız alıcınız var.
Ki 176 ideal bir boydur 175 altı sıkıntılı.

Rulep

80+ Gold
Hocam, 3-4 aydır sosyal medya kullanmıyorum ancak etrafıma baktığımda illa ki bazılarına göre uzunum ancak genelinde diğerlerine göre 2-3cm kısa kaldığımı farkettim. Önemli olan boy mu yoksa bu dediklerim mi? Bu başarıları kendimi tatmin etmek ve daha başarılı olmak için yapıyorum.
Önemli olan senin sağlığın boya gelirsek TR fitnesscıları biliyorsan bazıları hayvan gibi boyu 2.05 biri geliyor yanında küçük kalıyorlar boyun kaç olursa olsun senden uzunu illaki gelecek elindeki imkanı en iyi şekilde kullan

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Always Menemen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önemli olan senin sağlığın boya gelirsek TR fitnesscıları biliyorsan bazıları hayvan gibi boyu 2.05 biri geliyor yanında küçük kalıyorlar boyun kaç olursa olsun senden uzunu illaki gelecek elindeki imkanı en iyi şekilde kullan
Anladım hocam, teşekkür ederim.

Mert

80+ Silver
Gerçekçi fikir olarak 185 civarı ideal boy. 176 için iyi denebilir mi emin değilim fakat hiçbir yerde sorun yaşamazsın, dert edecek bir şey yok.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Arkadaşlar boyum 1,76 tipim de ortalarda. Ne çirkinim ne de aman aman yakışıklıyım.
Vücut yapsam ve aynı şekilde kariyer ve para yapsam sizce yakışır mı? Yoksa bir işe yaramaz mı. Yorumlarınızı bekliyorum.
Şu kafada devam edersen istersen Ali Koç'un oğlu ol hiçbir işe yaramazsın.

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
yunusemre
yanlıs anlama ama bunları sadece kızların ılgısını cekmek ıcın yapıcaksan hıcbır sekılde basarıya odaklı olmıcaksın :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Selim Dağasal
Hocam boy değil işlevi önemli 😂 şaka bir yana boy önemli değil severse sever.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ahmet Güngör
196yım ama kızların şu saçma ayrımcılığı beni bitiriyor cidden

Kara*

80+ Silver
çevrendeki sümüklü böcekler anlaşılan baya ekmiş kafanıza yap sporunu onu bunu başarına ulaş takılacak şeyler değil bunlar

Top Bottom