Neler Yeni

Öneri AMD mi? Nvdia mı? tercih edilmeli

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
Nisan pc toplamayı düşünüyorum.Amd mi Nvidia mı acaba sadece oyun için pc toplacağım.VRAM Olayına takılı kaldım
NVIDIA rt ve dlss pek kullanmadım şuan ortak pc kullanıyorum amd mi alayım nvidia mı acaba
şuan bütce belirlemedim kasım birikitiriceğim .Sadece oyunlarda hayvan gibi fps versin başka bir şey istemiyorum
oyndığım oyunlar
minecraft
başka oyunlarda oynacağım şaun oyun karasızım

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,386
İsim
Mehmet Aslan
Nisan pc toplamayı düşünüyorum.Amd mi Nvidia mı acaba sadece oyun için pc toplacağım.VRAM Olayına takılı kaldım
NVIDIA rt ve dlss pek kullanmadım şuan ortak pc kullanıyorum amd mi alayım nvidia mı acaba
şuan bütce belirlemedim kasım birikitiriceğim .Sadece oyunlarda hayvan gibi fps versin başka bir şey istemiyorum
oyndığım oyunlar
minecraft
başka oyunlarda oynacağım şaun oyun karasızım
arada kaldığın kartları söylemezsen seçim yapması zor.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
sen bütçe söyle biz sana kart önerelim

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Nvidia yazılımsal açıdan çok daha ileride eğer sadece minecraft içinse amd yani nvidia'ya fazladan para vermeye gerek yok

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mert Camran
Nvidia yazılımsal açıdan çok iyi yıllarca AMD kullandım fakat daha sonra Nvıdıa 4060 Tİ almıştım mükemmel bir karttı onu satıp Palit 4070 Super Aldım efsane performans veriyor.

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nvidia yazılımsal açıdan çok daha ileride eğer sadece minecraft içinse amd yani nvidia'ya fazladan para vermeye gerek yok
yazılım için 4bin 5 bin fazla istiyor nvidia ekran kartı satın almak için amd daha ucuz üst segment ekran kartı rx 7900 xtx baktım asus 42 bin tl başlıyor
rtx 4090 100 bin gösteriyor

BurakBek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Burak
Kardeşim önceden nvdia derdim bilinik güvenilir kullanışlığından dolayı ama amd kendini bi hayli geliştirdi gerek işlemci gerek ekran kartı gerek fsr gibi teknoloji sunması hele ki AMD Fluid Motion Frames gibi benzersiz teknoloji sunması amd adına harika bana sorarsan amd al derim hem nvidia kıyasla daha ucuz ve neredeyse nvidia ile aynı düzeyde amdnin 8000 serisi ekran kartları çıkınca bir sistem toplasan mükemmel birde G.Skill Trident Z5 Neo RGB amd uyumlu Ram aldın mı tadından yenmez

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Hamza Ziya Üstün
Saf oyun için amd. Fp açısından kesinlikle daha önde

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
mecit burak kılıç
gerek codecleri gerek cuda çekirdekleri dlssin fsrdan daha iyi oluşu vs. nvidia yazılım ve donanım anlamında daha önde tabi buda fiyatına yansıyor aynı fpsi veren daha ucuz bir amd kartta alabilirsiniz yayıncılıkla veya yazılımla uğraşmıyor iseniz amacınız sadece oyunsa

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Arda
RTX 4070 Galax aldım artık AMD RX 7700XT de yaşadığım sorunladan dolayı geçtim RTX 4070'E Kartal aram da bağ kuracağım yakın da çok güzel performans veriyor, kartla aşk yaşayacağım (!) :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,006,155
Üyeler
159,455
Son üye
evokernestle