ortaokul lise hangisi ?Merhaba birisiyle kavga ettim o bana yumruk attı ama tutturamadı bende burnunu kırdım. Sicile işlememesi için başka okula gitmem mantıklı mı?
Öğrenci adli süreci başlatırsa sonucu değiştiremezsin. Normal şartlarda uzaklaştırma veriliyor, verdik de
Lise hocamortaokul lise hangisi ?
kaçıncı sınıfsınLise hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendimi savundum sadece bacağıma tekme attı bende onun için darp raporu alacağım.
kral bende meslekte 12.sınıfım ama ne gerek var kavga etmeye ağız burun kırmaya konuşarak halletsenize adam gibi kaç yaşına gelmiş adamlarsınız hala kavga dövüş işlerini bırakın bir kenera hele okulun ilk gününden kavga mı edilir
Yüzüme defalarca vurmaya kalktı ben kendimi savundum tutturamadı o bende o sırada vurdum yüzüne burnuna nişan almadım yani.oda vurduysan cezasını alır sende vurduysan cezanı alırsın ayrıca burun kırmak savunma falan değildir nerden öğrendiysen artık
Hocam o çocuğun belki 20 25 tutanağı vardır. Onlarca kez kavga etti ve hala okulda bende anlamadım gitti yüzüme vurmaya çalıştı ben kendimi savundum bilerek burnunu kırmadım zaten.başkalarının burnunu kırcağına derslerine çalışsana kardeşim seneye yks var senin bide başka bir okula gitmek çok saçma zaten sicile işler büyük ihtimalle minimum tutanak yersin
Kavga ettiğin yeri gören kamera varsa, kamera kaydı ile beraber savunma yapabilirsin. 12.Sınıfsın, kavga edip son sene kendini yakmaya ne gerek vardı be kardeşim. Geçmiş olsun. Umarım uzaklaştırma ile kurtarırsın.Yüzüme defalarca vurmaya kalktı ben kendimi savundum tutturamadı o bende o sırada vurdum yüzüne burnuna nişan almadım yani.
Hocam o çocuğun belki 20 25 tutanağı vardır. Onlarca kez kavga etti ve hala okulda bende anlamadım gitti yüzüme vurmaya çalıştı ben kendimi savundum bilerek burnunu kırmadım zaten.
Onlar yalanHocam o çocuğun belki 20 25 tutanağı vardır.
eğer ailesi şikayet ederse naneyi yersin benim okulda öyle bir olay olmuştu çocuğun velisi dava açmıştı tabi kim uğraşır davaylaYüzüme defalarca vurmaya kalktı ben kendimi savundum tutturamadı o bende o sırada vurdum yüzüne burnuna nişan almadım yani.
Hocam o çocuğun belki 20 25 tutanağı vardır. Onlarca kez kavga etti ve hala okulda bende anlamadım gitti yüzüme vurmaya çalıştı ben kendimi savundum bilerek burnunu kırmadım zaten.
ailesiyle konuş yırtarsın belkieğer ailesi şikayet ederse naneyi yersin benim okulda öyle bir olay olmuştu çocuğun velisi dava açmıştı tabi kim uğraşır davayla