Vay ben böyle işe tukureyim. Uğrascan aga o zaman.Darp raporu alıyorum şuan hocam sınıftakiler tam o çocuğun kafadan yüzde yüz haklı olsam yine o çocuğu haklı çıkarırlar. 20 kişi çocuğu tutar 10 kişi beni
Vay ben böyle işe tukureyim. Uğrascan aga o zaman.Darp raporu alıyorum şuan hocam sınıftakiler tam o çocuğun kafadan yüzde yüz haklı olsam yine o çocuğu haklı çıkarırlar. 20 kişi çocuğu tutar 10 kişi beni
Hemen nakil aldır siciline işlenirse hiç kimse seni işe almazMerhaba birisiyle kavga ettim o bana yumruk attı ama tutturamadı bende burnunu kırdım. Sicile işlememesi için başka okula gitmem mantıklı mı?
Uzaklaştırmayla yırtar mı??? Adam kınama alsa bile siciline işlenir ve hiç bir işe alınmazKavga ettiğin yeri gören kamera varsa, kamera kaydı ile beraber savunma yapabilirsin. 12.Sınıfsın, kavga edip son sene kendini yakmaya ne gerek vardı be kardeşim. Geçmiş olsun. Umarım uzaklaştırma ile kurtarırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onlar yalan
Kasıt disiplin cezası nedir?sicilden kasıt disiplin cezası ise okul değiştirsen bile yeni okulunda cezayı alıyorsun (denendi onaylandı)
kastettiği demek istediği anlamına gelen kasıtKasıt disiplin cezası nedir?
Hocam müdür yardımcısı ile aram iyi gidince soracağım o yardımcı olur yani çocuğun ailesi barışma taraftarıymıs ona göre direk nakil alicam.Hemen nakil aldır siciline işlenirse hiç kimse seni işe almaz
Uzaklaştırmayla yırtar mı??? Adam kınama alsa bile siciline işlenir ve hiç bir işe alınmaz
Kasıt disiplin cezası nedir?
Son soyleyeceğim şey sakin okula gitme gittiğin gibi verirler cezayı bir gün bile beklemezler
okulun katılığına bakıyor valla bizde hiçbir şey olduğu yok anca müdür uyarı veriyo herkese bi şansı deneHocam müdür yardımcısı ile aram iyi gidince soracağım o yardımcı olur yani çocuğun ailesi barışma taraftarıymıs ona göre direk nakil alicam.
hocam garticphone oynuyorduk 2 kişi hatırladınız mıMerhaba birisiyle kavga ettim o bana yumruk attı ama tutturamadı bende burnunu kırdım. Sicile işlememesi için başka okula gitmem mantıklı mı?
Burnunu kırmış adam. Müdafaa fln yemez.Nefsi müdafa ettim dersin :d aklıma bu geldi
Abi daha 3 gün olmadı mı / Şimdi tüm konuyu okudum ve üzüldüm açıkçası, çevresini bırak kendine hayrı olmayan (forum diye ağır kelimeler kullanamıyorum) elemanlar yüzünden millet çekiyor valla. Bence de nakil aldır cezayı vs geçtim bu lavuk düzgün durmayabilir, bıçağa falan arkasının yiyeceğini sanmıyorum da 3-5 kişi okul çıkışı bir yerde çevreleyebilir yaniMerhaba birisiyle kavga ettim o bana yumruk attı ama tutturamadı bende burnunu kırdım. Sicile işlememesi için başka okula gitmem mantıklı mı?