Bot yazdıktan sonra tekrar yazarsan verir vermezse tekrar yaz aynı ticket ama yeni açma sürekliValorant'ta donanım banım mevcut süresi için defalarca ticket atmama rağmen sürekli bot bakıyor ve sonra dönüş sağlanmıyor normal biri bakması için yada süreyi öğrenmenin bir yolu varmı ne yazmamız gerek ticket a
arkadaşım ban yemişti ticketa cevap olarak 4 ayda açılıyor diyorlar ancak 3.ayda açılıyorValorant'ta donanım banım mevcut süresi için defalarca ticket atmama rağmen sürekli bot bakıyor ve sonra dönüş sağlanmıyor normal biri bakması için yada süreyi öğrenmenin bir yolu varmı ne yazmamız gerek ticket a
hayırHileden mi yedin
benim ilk donanım banım vardı giremiyordum sil yükle yaptım girebiliyorum fakat max 30dk sonra banlıyorarkadaşım ban yemişti ticketa cevap olarak 4 ayda açılıyor diyorlar ancak 3.ayda açılıyor
yok kanka cevap vermiyorki bot çözüldü olarak işaretleniyor ticket bot a yazsam da yine cevap vermiyor otomatik mesaj atıyorBot yazdıktan sonra tekrar yazarsan verir vermezse tekrar yaz aynı ticket ama yeni açma sürekli
aşım ban yemişti ticketa cevap olarak 4 ayda açılıyor diyorlar ancak 3.ayda açılıyor
işte 3-4 ay sonra o ban kalkıyor yeni hesap açıp oynadığında ban yemeyeceksin.benim ilk donanım banım vardı giremiyordum sil yükle yaptım girebiliyorum fakat max 30dk sonra banlıyor
Tedirgin olduğum konu işte ilk sefer oyuna almıyodu 2 3 hafta sonra oyunu yükledim girdim oto ban atıyor girdiğim için süresi 0 dan mı başlar acaba diye banlanan hesabımda umrumda değilişte 3-4 ay sonra o ban kalkıyor yeni hesap açıp oynadığında ban yemeyeceksin.
Edit: banlanan hesabın süresiz olarak oyundan uzaklaştırıldı. Onu unut artık, ban yediğin günü baz alarak 3-4 ay sonrasında donanım banın kalkıyor. Sıfır bir hesap açıp oyuna devam edebilirsin.
3. Parti uygulamadan yedim ama hile değil epostalarıma mesaj gelmiyor ticketlara sürekli bot bakıyor bana bir gün söylese bile yeterli kesin kalkıyor mu 3 4 ay sonradonanım banı farklıdır hileden yediysen zaten kalkmaz e-postlarını kontrol et genelde e-postalarda ne zaman açılacağına dair mesaj gelir
4.ayda kesin kalkmış olur ama sen banının 3.ayında kontrol et oyuna girmeye çalış 1-2 saat oynadıktan sonra ban yemezsen bil ki donanım banın kalkmıştır. Donanım falan satın almana gerek yok.Tedirgin olduğum konu işte ilk sefer oyuna almıyodu 2 3 hafta sonra oyunu yükledim girdim oto ban atıyor girdiğim için süresi 0 dan mı başlar acaba diye banlanan hesabımda umrumda değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
3. Parti uygulamadan yedim ama hile değil epostalarıma mesaj gelmiyor ticketlara sürekli bot bakıyor bana bir gün söylese bile yeterli kesin kalkıyor mu 3 4 ay sonra
benim dediğimi anlamadın galiba donanım banım vardı sonra bu delay bana dönüştü oyuna giremiyordum 2 3 hafta sonra tekrar yükledim oyuna alıyor max 30dk sonra banlıyor val152 hatası yerine val5 atıyor benim demek istediğimde ben 2gün önce girdim banladı yine bu süre tekrar + 3 4 ay a uzadımı yoksa ilk ban yediğim günden devam mi edicek4.ayda kesin kalkmış olur ama sen banının 3.ayında kontrol et oyuna girmeye çalış 1-2 saat oynadıktan sonra ban yemezsen bil ki donanım banın kalkmıştır. Donanım falan satın almana gerek yok.
Sen yine 3 ay öncesinden oyuna girmeye çalışma.
Destekteki personel uzayabileceği uyarısını yapıyor. Bende diyorum ki o yüzden hiç riske atıp girme ilk ban yediğin tarihten itibaren 3 ay bekle sonra girmeye çalış. Şuan girip süreyi tetikleme. 3.ay dolduğunda tekrar denemeye başla.benim dediğimi anlamadın galiba donanım banım vardı sonra bu delay bana dönüştü oyuna giremiyordum 2 3 hafta sonra tekrar yükledim oyuna alıyor max 30dk sonra banlıyor val152 hatası yerine val5 atıyor benim demek istediğimde ben 2gün önce girdim banladı yine bu süre tekrar + 3 4 ay a uzadımı yoksa ilk ban yediğim günden devam mi edicek
işte bende kalkmışmı diyerek girdim oyuna aldı bilmeden girdim yani desteğe de bot bakıyor cevap verceklerini sanmıyorum çünkü 1 kere ticket attığımda çözüldü olarak isaretlendi o yüzden girdimDestekteki personel uzayabileceği uyarısını yapıyor. Bende diyorum ki o yüzden hiç riske atıp girme ilk ban yediğin tarihten itibaren 3 ay bekle sonra girmeye çalış. Şuan girip süreyi tetikleme. 3.ay dolduğunda tekrar denemeye başla.