Tr12 alman daha iyi olur 14 daha iyi ama soc bakımından sadece bir fark var a14vsa15 gibi düşün kamera da da normal kullanıcı isen pek farkı olmaz yd alacaksan pro al ki haketsinarkadaslar 20k para var hangisi alınır
sürekli samsung kullandım sımdı de kasmaya basladı gene donuyor sınır oluyorum artık ıphone gecesım varYD kullanmak sıkıntı değilse 14.
olabilirTr12 alman daha iyi olur 14 daha iyi ama soc bakımından sadece bir fark var a14vsa15 gibi düşün kamera da da normal kullanıcı isen pek farkı olmaz yd alacaksan pro al ki haketsin
YD kullanmak sıkıntı değilse 14.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...o-cift-e-simli-120-gun-aktif-1197598075/detayTr12 alman daha iyi olur 14 daha iyi ama soc bakımından sadece bir fark var a14vsa15 gibi düşün kamera da da normal kullanıcı isen pek farkı olmaz yd alacaksan pro al ki haketsin
değer ama sürekli e sim alman gerekiyor bunun yanına ip7/8 yaparsan fiziksel sim yapman gerekecek yani yılda 2/3 kere değiştirmek durumunda kalacaksın ama 1 fiziksel yada çift fiziksel sürüm alırsan böyle bir sorunun olmaz ama fiyatı iyiymiş
https://www.letgo.com/item/iphone-14-pro-256-gb-mor-iid-1692845123 bu nasıldır hocamdeğer ama sürekli e sim alman gerekiyor bunun yanına ip7/8 yaparsan fiziksel sim yapman gerekecek yani yılda 2/3 kere değiştirmek durumunda kalacaksın ama 1 fiziksel yada çift fiziksel sürüm alırsan böyle bir sorunun olmaz ama fiyatı iyiymiş
Fiziksel simliyse Buda mantıklı
hocam daha once hiç kullanmadım etmedım hıc bılgım yok aırken vs ne onerırsın neye bakmalıyımdeğer ama sürekli e sim alman gerekiyor bunun yanına ip7/8 yaparsan fiziksel sim yapman gerekecek yani yılda 2/3 kere değiştirmek durumunda kalacaksın ama 1 fiziksel yada çift fiziksel sürüm alırsan böyle bir sorunun olmaz ama fiyatı iyiymiş
en ufak bi degisen hata yok tlf eline alinca bakarsin zatenFiziksel simliyse Buda mantıklı
Faceid ,turue tone ,pil ,siyah fotoğraf aç eğer ışık geliyorsa ekran değişmiş eğer ekran kapalı gibi siyahsa orjdir bir oyun oyna , kendini ara ahizesini kontrol et , YT den müzik aç son ses yap hapörlö de bozulma var mı kontrol et en sonda satış sözleşmesi yap sağlam olursunhocam daha once hiç kullanmadım etmedım hıc bılgım yok aırken vs ne onerırsın neye bakmalıyım
eyw knkmFaceid ,turue tone ,pil ,siyah fotoğraf aç eğer ışık geliyorsa ekran değişmiş eğer ekran kapalı gibi siyahsa orjdir bir oyun oyna , kendini ara ahizesini kontrol et , YT den müzik aç son ses yap hapörlö de bozulma var mı kontrol et en sonda satış sözleşmesi yap sağlam olursun