nede güzel vazgeçmişsiniz hocamiadem onaylandı yarın kargoyla yollayacağım fakat ekstra ucret vereceğim yaşadığım yerde mng filan yok iade etiketide isteniyor anlamadim yardım edermisiniz
Sevmedim hocam ya pc ozledim1 hafta oynayıp geri iademi ediyosun ps5i
Anlamadım hocamnede güzel vazgeçmişsiniz hocam
dostum sana tüm samimiyetimle söyleyeyim ps5in kendi oyunlarını oynaman lazım. Örneğin tlou , tlou2 ,god of war, uncharted,horizon zero bu tür oyunları oyna. yani bazı oyunlar pcde oynamak yerine psde oynamak kesinlikle daha zevklidir ama 1 haftada nasıl sıkıldın anlamadımSevmedim hocam ya pc ozledim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anlamadım hocam
Daha once ps4 ve pcde birçok oyunu oynadım plus aldım ps5 icin diğer oyunlari denedim oyle bekledigim gibi gelmedi bi dualsense beğendim onuda pcye alacağımdostum sana tüm samimiyetimle söyleyeyim ps5in kendi oyunlarını oynaman lazım. Örneğin tlou , tlou2 ,god of war, uncharted,horizon zero bu tür oyunları oyna. yani bazı oyunlar pcde oynamak yerine psde oynamak kesinlikle daha zevklidir ama 1 haftada nasıl sıkıldın anlamadım
NE DENEDİN MESELADaha once ps4 ve pcde birçok oyunu oynadım plus aldım ps5 icin diğer oyunlari denedim oyle bekledigim gibi gelmedi bi dualsense beğendim onuda pcye alacağım
Komik olan nedir 2 hafta cayma hakkimiz var bende bunu kullandim
MNG Kargoya gidip verdiği kod ile teslim ediyorsun. Ekstra ücret vs. yok.iadem onaylandı yarın kargoyla yollayacağım fakat ekstra ucret vereceğim yaşadığım yerde mng filan yok iade etiketide isteniyor anlamadim yardım edermisiniz
Demon souls returnal astro playroom forbidden west miles morales ve rift apart zaten demon souls dışında ve astro playroom disinda hepsi pcde var sevmedim neyi merak ediyorsun daha anlamadim daha guclu mal alacağım ayni paraya ondan iade ediyorumNE DENEDİN MESELA
Mng yok mecbur ucret vereceğimMNG Kargoya gidip verdiği kod ile teslim ediyorsun. Ekstra ücret vs. yok.
yaptığın etik dışı bişeyi merak etmiyorumDemon souls returnal astro playroom forbidden west miles morales ve rift apart zaten demon souls dışında ve astro playroom disinda hepsi pcde var sevmedim neyi merak ediyorsun daha anlamadim daha guclu mal alacağım ayni paraya ondan iade ediyorum
Mng yok mecbur ucret vereceğim
Pekte Degil cayma hakki diye bir şey var teknik olarak ayrıca benim tercihim sonuçta ekstrada para vericem kargo içinyaptığın etik dışı bişeyi merak etmiyorum
coğu oyun pc de var zaten.dostum sana tüm samimiyetimle söyleyeyim ps5in kendi oyunlarını oynaman lazım. Örneğin tlou , tlou2 ,god of war, uncharted,horizon zero bu tür oyunları oyna. yani bazı oyunlar pcde oynamak yerine psde oynamak kesinlikle daha zevklidir ama 1 haftada nasıl sıkıldın anlamadım