Oyun oynarken HDR kullanmayı unutma windowstan.Arkadaşlar dün İtopya'dan bu modeli alarak aranıza katıldım. Yapmam gereken tavsiye edebileceğiniz bir ayar var mıdır ?
İkisinin arasında sadece pivot farkı yok aynı panele kullanmıyorlar yani farklı ürün.Bu modelin pivotsuz halini 12 bine almıştım,acı çekiyorum şuan.
Daha çok acı çekiyorum artık sağol.İkisinin arasında sadece pivot farkı yok aynı panele kullanmıyorlar yani farklı ürün.
Güle güle kullan dostum monitördaş oldukBen aldım arkadaşlar. 0 ölü pixel müthiş kalite gerçekten önceden monitör kullanmıyormuşum. 280Hz in tadı ayrı güzel. Konuyu açanın vesile olanın elleri dert görmesin <3
Bence gaming gen tr yi arayıp sor resmi yayınlanan listede trendyol yoktu. Fakat satıcı betaplus yani gaming gen tr olduğu için geri ödeme şansı olabilir. Arayıp sormak en mantıklısıtrendyoldan alsam geri ödeme kampanyasına dahil olur mu acaba (satıcı betaplus)
teşekkürler hocam bir sorayım trendyol peşin fiyatına 6 taksit yapıyor o yüzden ordan almayı düşünüyorumBence gaming gen tr yi arayıp sor resmi yayınlanan listede trendyol yoktu. Fakat satıcı betaplus yani gaming gen tr olduğu için geri ödeme şansı olabilir. Arayıp sormak en mantıklısı
Aynı düşüncedeydim ve lg 27gr83q aldım o yüzdenŞu monitör 240hz de 10 bit destekleseydi kesin alırdım. Elimdeki asus vg27aq dan farkı yok.