Neler Yeni

🔥İndirim KOŞŞ ASUS VG27AQML1A 11499 TL 2K 260HZ Geri Ödemeyle 10850 TL

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Off bu indirim bitmedi mi hâlâ karşıma çıktıkça içim gidiyor... 1440p ekran kartı alacağım ama onu alınca para kalmıyor monitöre :d
1080p VA panel Rampage devam o.O2 (belki satıp az daha düzgün bir monitör alırım

BeWaterMF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can Büyükmetin
Arkadaşlar dün İtopya'dan bu modeli alarak aranıza katıldım. Yapmam gereken tavsiye edebileceğiniz bir ayar var mıdır ?

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
eyyüb
bir türkiye aynı monitorden aldı herhalde kargolar hep asus monitorleri dolu ilçe dahil buna :D

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Kağan UĞURLU
Şu monitör 240hz de 10 bit destekleseydi kesin alırdım. Elimdeki asus vg27aq dan farkı yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Tugay Kuru
Arkadaşlar dün İtopya'dan bu modeli alarak aranıza katıldım. Yapmam gereken tavsiye edebileceğiniz bir ayar var mıdır ?
Oyun oynarken HDR kullanmayı unutma windowstan.
Monitör 2 tane yaptığın ön ayarı hafızasında tutuyor kolaylıkla aralarında geçebilirsin.
Fps oyunları oynarken shadow boost özelliğini açabilirsin monitör menüsünden.
Renk ayarlarıyla ben çok oynamadım Cool olarak tuttum.
Monitörü silerken dikkat et çok bastırma başına gelmez ama internette birinin başına gelmiş zararı olmuş fiziksel.

masxar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
mustafa çalışır
Bu modelin pivotsuz halini 12 bine almıştım,acı çekiyorum şuan.

cnbskya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Halim Can Başkaya
Ben aldım arkadaşlar. 0 ölü pixel müthiş kalite gerçekten önceden monitör kullanmıyormuşum. 280Hz in tadı ayrı güzel. Konuyu açanın vesile olanın elleri dert görmesin <3

bane

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Kağan
trendyoldan alsam geri ödeme kampanyasına dahil olur mu acaba (satıcı betaplus)

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Tugay Kuru
Ben aldım arkadaşlar. 0 ölü pixel müthiş kalite gerçekten önceden monitör kullanmıyormuşum. 280Hz in tadı ayrı güzel. Konuyu açanın vesile olanın elleri dert görmesin <3
Güle güle kullan dostum monitördaş olduk
Mesaj otomatik birleştirildi:

trendyoldan alsam geri ödeme kampanyasına dahil olur mu acaba (satıcı betaplus)
Bence gaming gen tr yi arayıp sor resmi yayınlanan listede trendyol yoktu. Fakat satıcı betaplus yani gaming gen tr olduğu için geri ödeme şansı olabilir. Arayıp sormak en mantıklısı

bane

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Kağan
Bence gaming gen tr yi arayıp sor resmi yayınlanan listede trendyol yoktu. Fakat satıcı betaplus yani gaming gen tr olduğu için geri ödeme şansı olabilir. Arayıp sormak en mantıklısı
teşekkürler hocam bir sorayım trendyol peşin fiyatına 6 taksit yapıyor o yüzden ordan almayı düşünüyorum

Top Bottom