asko56
80+ Silver
kendiniz tek tek parçaları ak akçeden bakıp hesap makinesinden hesaplayın deneyin35bine kendim toplayabilir miyim peki
kendiniz tek tek parçaları ak akçeden bakıp hesap makinesinden hesaplayın deneyin35bine kendim toplayabilir miyim peki
Alacağım parçalar bu üstte attıklarınız değil mikendiniz tek tek parçaları ak akçeden bakıp hesap makinesinden hesaplayın deneyin
40 bin çıktı tek tek toplayıncaAlacağım parçalar bu üstte attıklarınız değil mi
Bende 6900xt aldım canavar gibi program arayüzde harika nvdıa dan geçince bi an dedim nasıl yazılımı sorunlu bunun taş gibi kartmış dedim bence amd daha güzelmişValla ben alırkende herkes yok amd şöyle yok amd böyle dedi 6800 serisini kullanıyorum 1 kere problem yaşamadım
Dostum oyun dışı bir işin olmayacaksa amd al geç nvidia fazla para verip neden az performans alasın ki amd sorunu diyip duruyorlar benim anlamadığım 10'dan fazla amd kart kullandım rx 570'den rx5500xt kadar bu seride sorun yaşadım yıllardır sorun görmüyorum ya bu arkadaşlar dandik uyumsuz parça kullanıyor yada kullanmayı bilmiyorlar hiç bi sorunla karşılaşmadım bende gidip 4070 süper alıcaktım hem vram az hem gereksiz pahalı gittim daha uyguna 7900gre aldım hem uyguna geldi hemde daha fazla performans aldım
[/QUOTE öncelikle oyun için alacam ve şu dandik uyumsuz parça sorunu halledilince sorun kalmıyor dimi zaten bilgisayar başından kalkmayacam diye bir durum yok işten geldiğimde 1 2 saat kafa dagitmak için
Sadece oyun için alacam bide bu dandik uyumsuz parça sorununu halledince bı sıkıntı çıkmaz değil miDostum oyun dışı bir işin olmayacaksa amd al geç nvidia fazla para verip neden az performans alasın ki amd sorunu diyip duruyorlar benim anlamadığım 10'dan fazla amd kart kullandım rx 570'den rx5500xt kadar bu seride sorun yaşadım yıllardır sorun görmüyorum ya bu arkadaşlar dandik uyumsuz parça kullanıyor yada kullanmayı bilmiyorlar hiç bi sorunla karşılaşmadım bende gidip 4070 süper alıcaktım hem vram az hem gereksiz pahalı gittim daha uyguna 7900gre aldım hem uyguna geldi hemde daha fazla performans aldım
Hiç bi sorun olmaz 3 tane 6000 serisi kullandım şimdi 7000 serisi kullanıyorum hiç bi sıkıntı yaşamadımMesaj otomatik birleştirildi:
Sadece oyun için alacam bide bu dandik uyumsuz parça sorununu halledince bı sıkıntı çıkmaz değil mi
Peki abi çok teşekkür ederim son attığım konuya bakar mısın bı sistem attım kimse cevap vermediHiç bi sorun olmaz 3 tane 6000 serisi kullandım şimdi 7000 serisi kullanıyorum hiç bi sıkıntı yaşamadım
Paran varsa nvidia al, parasına oranla standart performans, üstün kalite ve sorunsuzluk sunar. Sabrın varsa amd al, parasına oranla iyi performans verir fakat sorunlarıyla bir süre sonra başa çıkamıyorsunuz. Driver sorunları, Watmann hataları, oyundan atmalar, mavi ekranlar ve daha fazlasıyla karşılaşabiliyorsunuz.anlamadım
Driver ve wattmann sorunları anakart ve ram uyuşmazlığından çıkıyormuşParan varsa nvidia al, parasına oranla standart performans, üstün kalite ve sorunsuzluk sunar. Sabrın varsa amd al, parasına oranla iyi performans verir fakat sorunlarıyla bir süre sonra başa çıkamıyorsunuz. Driver sorunları, Watmann hataları, oyundan atmalar, mavi ekranlar ve daha fazlasıyla karşılaşabiliyorsunuz.
Ee tabi hem fiyat hem de performans olarak AMD daha iyi 4060 ti daneski hurafeler bunlar, parana değer veriyorsan amd devam
Alakasi yok7700 xt ya da 7800 xt li bi sistem kurmayı düşünüyorum fakat bazıları driverleri sıkıntılı diyo arkadaşım da 4060 ti lı sistemi var 7700 xt li sistem attığımda amd ekran kartı boş driverları sıkıntılı dedi bu driver meselesi nedir ve ne kadar doğru bilgi verirseniz çok sevinirim