arctic lf iii 360 veya 280 için kasa önerebilir misiniz kullanan arkadaşlardan rica ediyorum, arctic lf ii 280 aldım radyatör kurtarmadı bitfenix fang kasa var.
Hocam corsair aldım sağolun desteğiniz içintabii ki corsair hem daha estetik hemde soğutma olarak 360 lık eski arctic imden cok daha iyi
arctic sığıyor mu önemli olan o benim kasamda 280 detekliyor fakat arctic olmadı iade etmek zorunda kaldım.zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok memnunum, 360 destekliyor.
Bana dediysen 20 senesi vardır herhalde ev yenilenirken yapılmıştı. ) daha modern olmayı yeğleyeceğim kendi evime çıkıyorum yakında...perdeler guzelmıs reis
240'lık Arctic bile 360'lık Corsair H150 modelinden daha iyi bir sonuç veriyor genelde.tabii ki corsair hem daha estetik hemde soğutma olarak 360 lık eski arctic imden cok daha iyi
rica ederim hocam kasada 14900k soğutuyorum bu soğutucuyla kullanmayan bilmez kulak asmayınHocam corsair aldım sağolun desteğiniz için
ben nası 14900k soğutuyorum o zaman h150 capelix xt modelini inceleyin derim240'lık Arctic bile 360'lık Corsair H150 modelinden daha iyi bir sonuç veriyor genelde.
bende var zaten 14900k yı soğutuyor alet incelemelerini incele capelix xt modelininTamam kardeşim sen corsair al
O Corsair'ın 420MM olanıyla inceledik biz 14900K modelini zaten. O bile soğutamamıştırica ederim hocam kasada 14900k soğutuyorum bu soğutucuyla kullanmayan bilmez kulak asmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben nası 14900k soğutuyorum o zaman h150 capelix xt modelini inceleyin derim
birazdan bi bencmark yapıp atayım bak bakalım soğuyormu soğumuyormu kuramamışsınızdırO Corsair'ın 420MM olanıyla inceledik biz 14900K modelini zaten. O bile soğutamamıştı
Tabii biz ve büyük inceleme kanalları kuramamıştır sen kurmuşsundur onu bir tek düzgünce.birazdan bi bencmark yapıp atayım bak bakalım soğuyormu soğumuyormu kuramamışsınızdır
hemen gelsin cevabınTabii biz ve büyük inceleme kanalları kuramamıştır sen kurmuşsundur onu bir tek düzgünce.