Neler Yeni

🔥İndirim LOQ GAMİNG LAPTOP GÜZEL İNDİRİM

hevaissen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Alp Eren DEMİR
soğutma değerleri gayet iyi. ama malzeme kalitesi ve kronik anakart arızası tam bir bomba. lenovo loq serisine bu kadar para verilmez yazıktır.
Bu laptop işleri gerçekten çok sıkıntı hangisini bulsan bir sorunu sıkıntısı çıkıyor 😂 ben en iyisi ekran kartsız orta halli 15 k civarı laptoplara bakayım yoksa karar veremiyorum oyunuda evde masaüstünde oynarım metin2 açsın yeter ayarında bir laptop bakmalıyım sanırım içinden çıkamıyorum yoksa

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Y K
Bu laptop işleri gerçekten çok sıkıntı hangisini bulsan bir sorunu sıkıntısı çıkıyor 😂 ben en iyisi ekran kartsız orta halli 15 k civarı laptoplara bakayım yoksa karar veremiyorum oyunuda evde masaüstünde oynarım metin2 açsın yeter ayarında bir laptop bakmalıyım sanırım içinden çıkamıyorum yoksa

vivobook R5 5600 ü geçen ay 12 bine aldım hocam 1 tane boş ram slotu var 8+8 yapabilirsin. Harika görüntüsü var ve kasa kalitesi de çok güzel, batarya 7-8 saat gidiyor kullanıma göre. Ekran IPS ve çok kaliteli.

hevaissen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Alp Eren DEMİR
vivobook R5 5600 ü geçen ay 12 bine aldım hocam 1 tane boş ram slotu var 8+8 yapabilirsin. Harika görüntüsü var ve kasa kalitesi de çok güzel, batarya 7-8 saat gidiyor kullanıma göre. Ekran IPS ve çok kaliteli.

Teşekkürler hocam öneriniz için

JrFuKi.

80+ Bronze
İtopyadan ürün alınmaz. sistemi oturtup kitleyi yakaladıktan sonra müşteri memnuniyetini umursamıyorlar.
Kesinlikle satıcı itopya ise asla alınmaz. 2 Kere sorun yaşadım biri ziyan oldu diğer sorunu kabul etmediler THH den 6 ay sonra kazandım ağlaya ağlaya parayı verdiler. Satıcıdan ötürü tavsiye etmem kimseye

hevaissen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Alp Eren DEMİR
Arkadaşlar gidip aldım laptopu itopya mağazasından hakkımızda hayırlı olsun umarım doğru tercih yapmışımdır :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,900
Üyeler
160,618
Son üye
MERT____________
Top Bottom