soğutma değerleri gayet iyi. ama malzeme kalitesi ve kronik anakart arızası tam bir bomba. lenovo loq serisine bu kadar para verilmez yazıktır.Bu laptopun malzeme kalitesi nasıl arkadaşlar soğutma performansı vs alınır mı kısaca?
Bu laptop işleri gerçekten çok sıkıntı hangisini bulsan bir sorunu sıkıntısı çıkıyor ben en iyisi ekran kartsız orta halli 15 k civarı laptoplara bakayım yoksa karar veremiyorum oyunuda evde masaüstünde oynarım metin2 açsın yeter ayarında bir laptop bakmalıyım sanırım içinden çıkamıyorum yoksasoğutma değerleri gayet iyi. ama malzeme kalitesi ve kronik anakart arızası tam bir bomba. lenovo loq serisine bu kadar para verilmez yazıktır.
Bu laptop işleri gerçekten çok sıkıntı hangisini bulsan bir sorunu sıkıntısı çıkıyor ben en iyisi ekran kartsız orta halli 15 k civarı laptoplara bakayım yoksa karar veremiyorum oyunuda evde masaüstünde oynarım metin2 açsın yeter ayarında bir laptop bakmalıyım sanırım içinden çıkamıyorum yoksa
Teşekkürler hocam öneriniz içinvivobook R5 5600 ü geçen ay 12 bine aldım hocam 1 tane boş ram slotu var 8+8 yapabilirsin. Harika görüntüsü var ve kasa kalitesi de çok güzel, batarya 7-8 saat gidiyor kullanıma göre. Ekran IPS ve çok kaliteli.
ASUS Vivobook M1603qa-mb511 Amd Ryzen 5 5600h 8gb 512gb Freedos 16
ASUS Vivobook M1603qa-mb511 Amd Ryzen 5 5600h 8gb 512gb Freedos 16''wuxga yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kesinlikle satıcı itopya ise asla alınmaz. 2 Kere sorun yaşadım biri ziyan oldu diğer sorunu kabul etmediler THH den 6 ay sonra kazandım ağlaya ağlaya parayı verdiler. Satıcıdan ötürü tavsiye etmem kimseyeİtopyadan ürün alınmaz. sistemi oturtup kitleyi yakaladıktan sonra müşteri memnuniyetini umursamıyorlar.