OSD'de kullandığın ayarları yazmadan tek başına ICC profil bir şey ifade etmez.Bu monitör için yaptığım renk kalibrasyonu. Kendi renk profilinde beyaz renk aşırı sarı zaten renk profilini denediğinizde farkı göreceksiniz.
Kullanımı: Renk Yönetimi > ekle > göz at > indirdiğiniz dosyayı rardan çıkarın seçin ve ekledikten sonra varsayılan profil olarak ayarlaya basın.
NOT: Alttaki fotoğrafta kutucuğu işaretlemeyi unutmayın
Alıntıyı görüntüle
Kabloyu boş ver direkt al gelmese de al gelse de alArkadaşları ürünü almayı düşüyorum içinden DP ve hdmı kabloları çıkıyormu..
Kutu içeriği nedir.. alan arkadaşlar yazabilir mi..
Hdmi display port usb hub kablosu çıkıyorArkadaşları ürünü almayı düşüyorum içinden DP ve hdmı kabloları çıkıyormu..
Kutu içeriği nedir.. alan arkadaşlar yazabilir mi..
Eyvallah kral.. tüm yorumları okudum.. tüm Türkiye’ye bu monitörü aldıran insan.. varlığın daim olsun.. senin hakkında ASUS ‘ un Türkiye satış temsilcisi diyolar.. doğrumu..Hdmi display port usb hub kablosu çıkıyor
4070s sistem alacağım, bu monitör bu sistem için canavar gibi olur herhalde itopyadan taksitli mi alsam yoksa gaminggen'den geri ödemeli şeklinde mi alsam kararsız kaldım
düzelttim teşekkürlerOSD'de kullandığın ayarları yazmadan tek başına ICC profil bir şey ifade etmez.
Taksit seçeneklerinde peşin fiyatına yok hocam yaMesaj otomatik birleştirildi:
Bunların hepsinde geri ödeme var.. bildiğim kadarıyla gaminggen de de taksit var..
Hahahah teşekkür ederim. Kendim 6 ay önce satın almıştım. Baktım indirime girmiş ve memnunun ihtiyacı olanlar da alsın diye paylaştım.Eyvallah kral.. tüm yorumları okudum.. tüm Türkiye’ye bu monitörü aldıran insan.. varlığın daim olsun.. senin hakkında ASUS ‘ un Türkiye satış temsilcisi diyolar.. doğrumu..
Vatan bilgisayara da gelmiş. Geri ödeme de destekli sanırım peşin fiyatına 3 taksit yapıyor bak istersen.4070s sistem alacağım, bu monitör bu sistem için canavar gibi olur herhalde itopyadan taksitli mi alsam yoksa gaminggen'den geri ödemeli şeklinde mi alsam kararsız kaldım