Neler Yeni

🔥İndirim KOŞŞ ASUS VG27AQML1A 11499 TL 2K 260HZ Geri Ödemeyle 10850 TL

Emrekyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre KAYIR
Taksit seçeneklerinde peşin fiyatına yok hocam ya
Ben vatan bilgisayardan alcam.. ölü piksel kontrolünüde yaptırcam mağazada.. çıkarsa almıyacam konuştum.. tmm dediler.. ve fiyat 11.409 şuan.. asus’un geri ödemesi ile 10 750 ye gelecek.. paraf karta peşin fiyatına 3 taksit imkanı var.. diğer bankalarda da peşin fiyatına fırsatlar var.. bi soruştur derim.. yarın alcam.. Salı elimde..

Xrosen1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ardahan Şahin
16.350 TL'ye hepsiburadanın limiti ile aldım arkadaşlar. @BeerDrinker dostum çok teşekkür ediyorum. Sonunda bir karar verebildim burdaki yorumlar alıp almamak arasında bana çok yardımcı oldu ne kadar şuanlık sistemim yetersiz olucağını düşünsemde umarım öyle olmaz.
Sistemim ileride ufak ufak yükseltmeyi düşünüyorum
Ryzen 5 5600
32gb ram
rx 6650xt

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,863
İsim
yusuf ecer
Bugün msi g27qpf-qd monitörümün iade değişim raporu çıktı. Ips glow, ışık sızması durumunda en uğraştırmayacak, direkt iade edebileceğim yer neresi? Ona göre alacağım şimdi. .

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,863
İsim
yusuf ecer

UEngin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Engin
Bugün msi g27qpf-qd monitörümün iade değişim raporu çıktı. Ips glow, ışık sızması durumunda en uğraştırmayacak, direkt iade edebileceğim yer neresi? Ona göre alacağım şimdi. .
ilk önce Amazon dan aldım, ölü piksel vardı, beğenmedim deyip iade ettim. Sonra Gaming gen tr den aldım, onda da ölü piksel vardı, onu da beğenmedim deyip iade ettim. sonra itopya dan aldım, sonunda bunda sorun çıkmadı ve 2 gündür kullanıyorum :) özetle iade ederken beğenmedim dersen çok sorun çıkmıyor, tabi ben monitörün ayağı, kabloları, vidaları vs hiç birini açmadım, sadece monitörü gelen köpüğün üzerine yatırıp kontrol ettim. böylece diğer parçaların iadeyi engelleyebilecek bir durumda olmasını da engelledim.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,863
İsim
yusuf ecer
ilk önce Amazon dan aldım, ölü piksel vardı, beğenmedim deyip iade ettim. Sonra Gaming gen tr den aldım, onda da ölü piksel vardı, onu da beğenmedim deyip iade ettim. sonra itopya dan aldım, sonunda bunda sorun çıkmadı ve 2 gündür kullanıyorum :) özetle iade ederken beğenmedim dersen çok sorun çıkmıyor, tabi ben monitörün ayağı, kabloları, vidaları vs hiç birini açmadım, sadece monitörü gelen köpüğün üzerine yatırıp kontrol ettim. böylece diğer parçaların iadeyi engelleyebilecek bir durumda olmasını da engelledim.
Mantıklı, ben de şimdi itopyadan sipariş verdim bakalım :D Teşekkür ederim.

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Mehmet
Bende aldım, ölü piksel çıkmadı fakat orta seviye ışık sızması var. Mayıs 2024 üretimi çıtkı, osd'de firmware; MCM104 gözüküyor, bu yeni firmware de gamma sorununu düzeltmişler 2.2.

"Click Here" or press Enter to test your screen. Press escape or enter when you are done.​

Kısmından ışık sızmasını kontrol edebilirsiniz.

UEngin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Engin
Bende aldım, ölü piksel çıkmadı fakat orta seviye ışık sızması var. Mayıs 2024 üretimi çıtkı, osd'de firmware; MCM104 gözüküyor, bu yeni firmware de gamma sorununu düzeltmişler 2.2.

"Click Here" or press Enter to test your screen. Press escape or enter when you are done.​

Merhaba, panelin üretim bilgisine ve firmware ye nereden baktınız? siyahları bir türlü ayarlayamadım çünkü, çok karanlık hala görüntüler.

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Mehmet
Merhaba, panelin üretim bilgisine ve firmware ye nereden baktınız? siyahları bir türlü ayarlayamadım çünkü, çok karanlık hala görüntüler.
üretim tarihi güç kablosunun giridği yerde yazıyor, fw ise osd system setup>info kısmında.

mar10x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
cem ara
cashback kampanyası bugün son gün. 23:59 olmadan sipariş versek bu kampanyaya katılabiliyor muyuz.

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ahmet Aydın
sadece vatandan alımlardamı cashback oluyor ve şuan alırsam oluyor mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emirhan KARAKÖSE
Instagram
morguealte
Steam
morguealte
Twitter
morguealte
Facebook
morguealte
Discord
morguealte#3119
5800x3d ve 3070ti var 2kda problem yaşar mıyım ?

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Mehmet

Monitor hakkında kısaca yorum;

En ucuz 2k 240hz monitoru alıyorum diye alın, renk doğruluğu vs. beklemeyin, 500 nit olmasının bir önemi yok çünkü ekipman ile pro calibre edince zaten monitorleri 100-200nit kullanılması öneriliyor bunuda 250nit bile karşılıyor. En kötü kısmı ise bu monitoru inceleyen 1 tane bile batılı site yok bu nedenle kimse "DOĞRU" kalibre edilmiş ayarlar paylaşmamış.

Aynı paraya bulursanız LG 27GR83Q-B alın en azından büyük batılı sitelerin(rtings, hardareunboxed techless vs.) hepsinde "DOĞRU" kalibrasyonu ve icc profili mevcut, doğru renklerde kullanırsınız. Ayrıca 10 bit 240hz destekler.

Top Bottom