🔥İndirim KOŞŞ ASUS VG27AQML1A 11499 TL 2K 260HZ Geri Ödemeyle 10850 TL

Taksit seçeneklerinde peşin fiyatına yok hocam ya
Ben vatan bilgisayardan alcam.. ölü piksel kontrolünüde yaptırcam mağazada.. çıkarsa almıyacam konuştum.. tmm dediler.. ve fiyat 11.409 şuan.. asus’un geri ödemesi ile 10 750 ye gelecek.. paraf karta peşin fiyatına 3 taksit imkanı var.. diğer bankalarda da peşin fiyatına fırsatlar var.. bi soruştur derim.. yarın alcam.. Salı elimde..

16.350 TL'ye hepsiburadanın limiti ile aldım arkadaşlar. @BeerDrinker dostum çok teşekkür ediyorum. Sonunda bir karar verebildim burdaki yorumlar alıp almamak arasında bana çok yardımcı oldu ne kadar şuanlık sistemim yetersiz olucağını düşünsemde umarım öyle olmaz.
Sistemim ileride ufak ufak yükseltmeyi düşünüyorum
Ryzen 5 5600
32gb ram
rx 6650xt

Bugün msi g27qpf-qd monitörümün iade değişim raporu çıktı. Ips glow, ışık sızması durumunda en uğraştırmayacak, direkt iade edebileceğim yer neresi? Ona göre alacağım şimdi. .

Bugün msi g27qpf-qd monitörümün iade değişim raporu çıktı. Ips glow, ışık sızması durumunda en uğraştırmayacak, direkt iade edebileceğim yer neresi? Ona göre alacağım şimdi. .
ilk önce Amazon dan aldım, ölü piksel vardı, beğenmedim deyip iade ettim. Sonra Gaming gen tr den aldım, onda da ölü piksel vardı, onu da beğenmedim deyip iade ettim. sonra itopya dan aldım, sonunda bunda sorun çıkmadı ve 2 gündür kullanıyorum :) özetle iade ederken beğenmedim dersen çok sorun çıkmıyor, tabi ben monitörün ayağı, kabloları, vidaları vs hiç birini açmadım, sadece monitörü gelen köpüğün üzerine yatırıp kontrol ettim. böylece diğer parçaların iadeyi engelleyebilecek bir durumda olmasını da engelledim.

ilk önce Amazon dan aldım, ölü piksel vardı, beğenmedim deyip iade ettim. Sonra Gaming gen tr den aldım, onda da ölü piksel vardı, onu da beğenmedim deyip iade ettim. sonra itopya dan aldım, sonunda bunda sorun çıkmadı ve 2 gündür kullanıyorum :) özetle iade ederken beğenmedim dersen çok sorun çıkmıyor, tabi ben monitörün ayağı, kabloları, vidaları vs hiç birini açmadım, sadece monitörü gelen köpüğün üzerine yatırıp kontrol ettim. böylece diğer parçaların iadeyi engelleyebilecek bir durumda olmasını da engelledim.
Mantıklı, ben de şimdi itopyadan sipariş verdim bakalım :D Teşekkür ederim.

Bende aldım, ölü piksel çıkmadı fakat orta seviye ışık sızması var. Mayıs 2024 üretimi çıtkı, osd'de firmware; MCM104 gözüküyor, bu yeni firmware de gamma sorununu düzeltmişler 2.2.

"Click Here" or press Enter to test your screen. Press escape or enter when you are done.​

Kısmından ışık sızmasını kontrol edebilirsiniz.
Merhaba, panelin üretim bilgisine ve firmware ye nereden baktınız? siyahları bir türlü ayarlayamadım çünkü, çok karanlık hala görüntüler.

Merhaba, panelin üretim bilgisine ve firmware ye nereden baktınız? siyahları bir türlü ayarlayamadım çünkü, çok karanlık hala görüntüler.
üretim tarihi güç kablosunun giridği yerde yazıyor, fw ise osd system setup>info kısmında.

cashback kampanyası bugün son gün. 23:59 olmadan sipariş versek bu kampanyaya katılabiliyor muyuz.

sadece vatandan alımlardamı cashback oluyor ve şuan alırsam oluyor mu ?

Bende aldım, ölü piksel çıkmadı fakat orta seviye ışık sızması var. Mayıs 2024 üretimi çıtkı, osd'de firmware; MCM104 gözüküyor, bu yeni firmware de gamma sorununu düzeltmişler 2.2.

"Click Here" or press Enter to test your screen. Press escape or enter when you are done.​

Kısmından ışık sızmasını kontrol edebilirsiniz.
Monitor hakkında kısaca yorum;

En ucuz 2k 240hz monitoru alıyorum diye alın, renk doğruluğu vs. beklemeyin, 500 nit olmasının bir önemi yok çünkü ekipman ile pro calibre edince zaten monitorleri 100-200nit kullanılması öneriliyor bunuda 250nit bile karşılıyor. En kötü kısmı ise bu monitoru inceleyen 1 tane bile batılı site yok bu nedenle kimse "DOĞRU" kalibre edilmiş ayarlar paylaşmamış.

Aynı paraya bulursanız LG 27GR83Q-B alın en azından büyük batılı sitelerin(rtings, hardareunboxed techless vs.) hepsinde "DOĞRU" kalibrasyonu ve icc profili mevcut, doğru renklerde kullanırsınız. Ayrıca 10 bit 240hz destekler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,755
Üyeler
184,679
Son üye
bbiemnt
Geri