Fazlasıyla yeterli.Thermalrıght pearless asasıns 120 se argb bu işlemciye yeterli mi
(Valo,cs2,gta5)
16 gb Rtx 4060ti var
16 gb ram var
sıcaklık değerleri neler bendede 5600g var5600G ile Thermalright King Se yani tek canlı bir modeli kullanıyorum gayet iş görüyor. Sırf meraktan 240mm sıvı soğutmaya geçmeyi düşünüyorum. Düşünürseniz 800 e satarım hocam.
Boşta 35-40 arasında gidip geliyor. Yük altında 60-65 arasında. Rpm değerlerini olabildiğince düşük tutuyorum. Fan sesini hiç sevmiyorum.sıcaklık değerleri neler bendede 5600g var
Brom peki başka önerin var mı (Vatan Computerdan)Fazlasıyla yeterli.
Vatanda varsa link atar mısınızBoşta 35-40 arasında gidip geliyor. Yük altında 60-65 arasında. Rpm değerlerini olabildiğince düşük tutuyorum. Fan sesini hiç sevmiyorum.
Zamanında kampanyada 699 liraya mıydı neydi almıştım epey memnunum.
Vatanda varsa link atar mısınızhttps://www.gaming.gen.tr/urun/3848...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ aynısını 5600x le kullanıyorum çok memnunum.istersen 100 lira farkla rgb sini alabilirsin.
Vatandan örnek atar mısınız link olarakDark Freezer X123'e de bakabilirsin. Uygun fiyata arıyorum dersen.
Mevzu bütçe değil ben pc yi vatandan kendim gidip teslim alcam ondan dolayı soğutmayı da onlar halletsin diye düşündüm şimdi soğutucu ayrı yerden alırsam nasıl bir çözüm yolu izlerim yardımcı olur musunuzVatanda xigmatek veya cooler master daha pahalıya daha alt modelleri satılıyor.
Bütçe varsa 1400-1600 lira aralığında bence rakipsiz 6 bakır boru ve çift fan ile
Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu
Peerless Assassin 120, ikiz kule tasarımlı bir hava soğutucusudur, daha iyi ısı dağılımı için ekstra soğutucu ve kanatçık alanı sunar.www.gaming.gen.tr
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Bütçe çok kısıtlı ve günlük kullanımda üzmesin modu için en ideali en azından bunu almalısınız.
Thermalright Assassin King 120 SE TL-C12C 120mm 5 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan.www.gaming.gen.tr
ya şimdi alıp eve kurup direk oynamak istiyorum böyle vatandan alcam koycam arabaya sürcem eve takcam prize başlıcam oynamaya ama şimdi dön dolaş ne bileyim neyse olmadı sistemi almadan 1 hafta önce bi thermalrıght pearless assasıns 120 se rgb alayım sistemi aldıktan sonra pc ci kiracım var ona götürürüm o takıverir neyse masrafı veririmvatanda alma zorunlu değilse.ayrı alıp montajını yaparsın.çok kolay zaten.