Neler Yeni

R5 5600x soğutucu öneri

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Ali
Mevzu bütçe değil ben pc yi vatandan kendim gidip teslim alcam ondan dolayı soğutmayı da onlar halletsin diye düşündüm şimdi soğutucu ayrı yerden alırsam nasıl bir çözüm yolu izlerim yardımcı olur musunuz
Beceremem diyorsanız o zaman Cooler Master Xigmatek marka 12cm en azından dört bakır borusu olan kule tip soğutucuları alabilirsiniz.

Örnek olarak cooler master 212... Ama dediğimiz gibi vatan bilgisayar pahalıya satıyor. Gaming Gen üzerinden aynı fiyata çift fanlı 6 bakır borulu modeli alabilirsin. Kendin takabilirsin. İstanbuldaysan kahve içerken bende takarım sorun değil kardeşim.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Alican ekinci
ya şimdi alıp eve kurup direk oynamak istiyorum böyle vatandan alcam koycam arabaya sürcem eve takcam prize başlıcam oynamaya ama şimdi dön dolaş ne bileyim neyse olmadı sistemi almadan 1 hafta önce bi thermalrıght pearless assasıns 120 se rgb alayım sistemi aldıktan sonra pc ci kiracım var ona götürürüm o takıverir neyse masrafı veririm
hocam ben evde kurdum.videosu açıp izledim ilk kez montajlıyordum çünkü.15 dk mı aldı montajıda kolaymış.birdaha olsa 10 dakkamı almaz.sırf montajla uğraşmamak için vatandan pahalıya soğutucu almazdım.

Ps4cü35

80+ Bronze
Beceremem diyorsanız o zaman Cooler Master Xigmatek marka 12cm en azından dört bakır borusu olan kule tip soğutucuları alabilirsiniz.

Örnek olarak cooler master 212... Ama dediğimiz gibi vatan bilgisayar pahalıya satıyor. Gaming Gen üzerinden aynı fiyata çift fanlı 6 bakır borulu modeli alabilirsin. Kendin takabilirsin. İstanbuldaysan kahve içerken bende takarım sorun değil kardeşim.
Allah razı olsun münircim ama maalesef izmirdeyim İstanbul’da olabilsem itopya da hallederlerdi işimi
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ben evde kurdum.videosu açıp izledim ilk kez montajlıyordum çünkü.15 dk mı aldı montajıda kolaymış.birdaha olsa 10 dakkamı almaz.sırf montajla uğraşmamak için vatandan pahalıya soğutucu almazdım.
Pekala sizi dinleyeceğim Teşekkürler

Ps4cü35

80+ Bronze
Hocam peki ya yani nasıl oluyor ki şimdi diyelim sistemi kurup verdiler bana götürdüm eve bi elimde kasa bi elimde soğutucu yani anakart içinden nasıl çıkarılıyor bozmayalım makinayı?

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Alican ekinci
Hocam peki ya yani nasıl oluyor ki şimdi diyelim sistemi kurup verdiler bana götürdüm eve bi elimde kasa bi elimde soğutucu yani anakart içinden nasıl çıkarılıyor bozmayalım makinayı?
cpu fan bağlantısını söküyorsun.vida yardımıyla stok soğutucunun vidalarını söküyorsun.dediğim soğutucuyu alırsan içinden gerekli gereksiz bir sürü bağlantı parçaları var.
şu videoyu izleyerek yaptım.inan zor değil. montajı bitirince kolaymış dersin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

cpu fan bağlantısını söküyorsun.vida yardımıyla stok soğutucunun vidalarını söküyorsun.dediğim soğutucuyu alırsan içinden gerekli gereksiz bir sürü bağlantı parçaları var.
şu videoyu izleyerek yaptım.inan zor değil. montajı bitirince kolaymış dersin.
vidalarını sıkarken zorlama yeter.vidaları çarpraz sık eşit bir şekilde.

Top Bottom