Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥GamePower Ürünlerinde %10 İndirim 🔥🔥

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kulaklık almayı düşünüyordum indirim falan yok başka sitelerde çok daha uygunları var

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
Kulaklık almayı düşünüyordum indirim falan yok başka sitelerde çok daha uygunları var
Gamepower alma ya pedlerdeki deri kalktı garanti var yenisini yollayın diyorum 6 ay ped garantisi var diyor 300 TL'ye satın alıcakmışım rezalet firma

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gamepower alma ya pedlerdeki deri kalktı garanti var yenisini yollayın diyorum 6 ay ped garantisi var diyor 300 TL'ye satın alıcakmışım rezalet firma
Ne alayım hocam başka şeye para yetmiyor

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ne alayım hocam başka şeye para yetmiyor
1 Yıldır gamepower fujin kullanıyorum hocam, ilk zamanlar cızırtı problemi vardı 1 hafta felan programını indirince düzeldi nedense, onun dışında gayet memnunum şahsen.

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
İsrafil can
gamepower almayın 3 senedir kullanıyorum ben pişmanım pedlerı okadar kötükü hemen soyuldu yan tarafları kırıldı pedler kulağımı o kadar boguyorkı takınca kullagım içi terliyor resmen gamepower kızaru bendeki

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
1 Yıldır gamepower fujin kullanıyorum hocam, ilk zamanlar cızırtı problemi vardı 1 hafta felan programını indirince düzeldi nedense, onun dışında gayet memnunum şahsen.
win 11 kullanıyorum driveri bende çalışmıyor sende ne durumda fujin benimde

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
win 11 kullanıyorum driveri bende çalışmıyor sende ne durumda fujin benimde
Windows 10 kullanıyorum bende her şeyi sıkıntısız çalışıyor, herhangi bir sıkıntı yaşamadım şahsen.

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Windows 10 kullanıyorum bende her şeyi sıkıntısız çalışıyor, herhangi bir sıkıntı yaşamadım şahsen.
W11 e geçince driver gitti o zaman sorunsuzdu bende de w10 da

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
gamepower almayın 3 senedir kullanıyorum ben pişmanım pedlerı okadar kötükü hemen soyuldu yan tarafları kırıldı pedler kulağımı o kadar boguyorkı takınca kullagım içi terliyor resmen gamepower kızaru bendeki
kulaklık James Donkey daah iyi

tnt1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yunus Emre
hangi model ve ne zamandır kullanıyorsun bende voldon 7.1 var 1 yıldır kullanıyorum pedler gayet sağlam bi sorun yok

Top Bottom