Neler Yeni

İcardinin aldığı maaşla Ankara'da aç insan kalmayacağı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,559
İsim
Cengiz
Klasik beşiktaşlı her sene max ilk 5 e giremez ama 35 yaş adama 6m maaş verir.
En Azından 100 Milyonluk Adama 6M Maaş Verdik Deyip PDFK'ya Yalan Açıklama Yapmaz 35 Yaşındaki Adama Paşa Paşa 6 Milyon Verir 5-0 Da Maçı Koyar Öyle 3-0'dan Maçı Döndürtüp 3-3 Yaptırtıp Anadolu Takımına Berabere Kalmaz :D

Burak SR

80+
Futbol izlemiyorum dostum. Gayet de mutluyum. Fener'in transfelere bu kadar para harcamasına rağmen hiçbir başarı alamamasıyla Aspor izlemenin ne alakası var anlayamadım.
Şampiyon olamadığı için başarısız gözüküyor ama aslında başarılı. Avrupa da 2 sezon üst üste çeyrek final oynadı ve ligi 2.bitirdi 11 sene şampiyonluk yaşamaması başarısızlık gibi gözüküyor.

Klasik beşiktaşlı her sene max ilk 5 e giremez ama 35 yaş adama 6m maaş verir.
LDJSKSJSJAKSKJ senin gibilerin zeka seviyesi yüzünden gelişmiyor bu ülke,futbolcuya verilen maaştansa bambaşka şeylere ne paralar dökülüyor,fazla duyar kasma

Neaxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mete
Futbol izlemiyorum dostum. Gayet de mutluyum. Fener'in transfelere bu kadar para harcamasına rağmen hiçbir başarı alamamasıyla Aspor izlemenin ne alakası var anlayamadım.
25 diyorsun ya ondan dedim bu haberi yapacak tek yer Aspor ve gs muhabirleri 😁 Gs muhabirlerine Galatasaray taraftarı bile inanmiyor

Şampiyon olamadığı için başarısız gözüküyor ama aslında başarılı. Avrupa da 2 sezon üst üste çeyrek final oynadı ve ligi 2.bitirdi 11 sene şampiyonluk yaşamaması başarısızlık gibi gözüküyor.
Tamam hadi sütünü iç yat saat geç oluyor

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Avrupa gibi bir yerde bu kadar başarısına rağmen Süper Lig'de hiçbir şey başaramaması HAKEMLERE RAĞMEN normal değil.

fayuk_w

80+ Bronze

Akanizzm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Burak Ahmet AKAN
Instagram
akanizzm
Steam
akanizzm
Discord
akanizzm
Bu başlığın altındaki yorumları okuyunca anlıyorsun futbol izleyen insanların nasıl bir kaos içinde olduğunu

Neaxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mete
Avrupa gibi bir yerde bu kadar başarısına rağmen Süper Lig'de hiçbir şey başaramaması HAKEMLERE RAĞMEN normal değil.
Futbol izlememeye devam et neden izlemedigin zaten belli anlamadığından

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Mehmet
Lan olm azıcık birazcık düşünsen söylediğin şeyin çok saçma olduğunu anlayacaksın futbol sektörü milyarlık bir sektör bu yüzden personellerin (futbolcuları çalışan olarak gör) bu kadar fazla maaş alması normal oyun sektörüne baktığımızda da çok büyük bir büyüme var Activision şirketi 70 milyar küsür dolara satıldı oyun sektöründe de milyon maaş alan çalışan olmasın mı ozaman ? Yani bu maaşı bir özel sektör veriyor devlet vermiyor yani senin buna laf etme hakkın en baştan yok.

Lan olm azıcık birazcık düşünsen söylediğin şeyin çok saçma olduğunu anlayacaksın futbol sektörü milyarlık bir sektör bu yüzden personellerin (futbolcuları çalışan olarak gör) bu kadar fazla maaş alması normal oyun sektörüne baktığımızda da çok büyük bir büyüme var Activision şirketi 70 milyar küsür dolara satıldı oyun sektöründe de milyon maaş alan çalışan olmasın mı ozaman ? Yani bu maaşı bir özel sektör veriyor devlet vermiyor yani senin buna laf etme hakkın en baştan yok.
Testislerine beton yetmez abimin

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Futbol izlememeye devam et neden izlemedigin zaten belli anlamadığından
İzlemiyorum, Fenerbahçe yenildiğinde "Hakem şike yaptı", Galatasaray yenildiğinde "Hakem şike yaptı", Beşiktaş kaybettiğinde "Hakem şike yaptı", Trabzon kaybettiğinde "Hakem şike yaptı" diye ağlamalarınızı sürekli sosyal medyadan duyuyorum.

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
Bütün forum sakinleri için lütfen hesabını sil. Adam bi konuda ekmek makarna ile futbolu yorumculuğunu eleştiriyor bi konuda icardinin maaşını sorgulayıp milleti birbirine düşürüyor. knk DUR artık

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,023
Üyeler
160,631
Son üye
Furkan911
Top Bottom