Neler Yeni

babannem için tv önerisi

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Eagle
merhabalar babannem için tv ye bakıyoruz çok büyük olmasına gerek yok oda istemiyor zaten çok küçükde olmasın ama ideal boyutta zaten bütçemizde çok ayırmadık idare etsin yeter 5 k bandında götürebilecek bir tv önerisi yaparmısınız

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,158
İsim
Muhammed emin efe
merhabalar babannem için tv ye bakıyoruz çok büyük olmasına gerek yok oda istemiyor zaten çok küçükde olmasın ama ideal boyutta zaten bütçemizde çok ayırmadık idare etsin yeter 5 k bandında götürebilecek bir tv önerisi yaparmısınız
ONVO 32 inç bende dedeme aldım iş görür. Kaç yaşında by arada? Dedem 80.

Akanizzm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Burak Ahmet AKAN
Instagram
akanizzm
Steam
akanizzm
Discord
akanizzm

korro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Koray Yıldız
5k yı görünce ulan 4k daha oturmadı ne 5k sı diyecektim ki, fiyatmış asdadf

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Eagle
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Emekli maaşı var, güçlüdür pazar eşyalarını taşır. Çocuk yanlış anlayacak espri yapıyoruz dsfdsfsdfsdf.
hocam öncelikle dedem 1 ay öncesine kadar yaşıyordu malesef kanser illeti aldı onu elimizden ama ben sana babannemi değilde dedemin babasını ayarlayabiliim adam taş gibi çayına 3 tatlı kaşığı şeker atıyor ve bastonsuz yürüyebiliyor ahah
Mesaj otomatik birleştirildi:

Emekli maaşı var, güçlüdür pazar eşyalarını taşır. Çocuk yanlış anlayacak espri yapıyoruz dsfdsfsdfsdf.
yalnız benim babannemgil zengin birazcık 5 daire 3 dükkan 150 dönüm tarla ve birkaç tarladaha var dönümlerini bilmiyorum onların aukosjdgnbuagsduab

Dedesine eş arıyor.
demi

ama ben ona dedemin babasını ayarlarım

5k yı görünce ulan 4k daha oturmadı ne 5k sı diyecektim ki, fiyatmış asdadf
hocam kendisi gerek yok diyor zaten bi yatmadan önce bakar

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,158
İsim
Muhammed emin efe
hocam öncelikle dedem 1 ay öncesine kadar yaşıyordu malesef kanser illeti aldı onu elimizden ama ben sana babannemi değilde dedemin babasını ayarlayabiliim adam taş gibi çayına 3 tatlı kaşığı şeker atıyor ve bastonsuz yürüyebiliyor ahah

yalnız benim babannemgil zengin birazcık 5 daire 3 dükkan 150 dönüm tarla ve birkaç tarladaha var dönümlerini bilmiyorum onların aukosjdgnbuagsduab

demi

ama ben ona dedemin babasını ayarlarım

hocam kendisi gerek yok diyor zaten bi yatmadan önce bakar
Kanka başınız sağ olsun. Sen yinede şekeri çok kaçırma o dayı gibi sağlam çıkmayabiliriz. Diyabet yaşamayak Allah korusun.

İsimbulamajim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Akrabalardan biri almış inceleme fırsatım oldu. Android i iyi baya. Görüntüsü iyi değil renkler olması gerektiği gibi değildi. Onun haricinde 5000 tl ye gayet uygun smart tv.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Eagle
Akrabalardan biri almış inceleme fırsatım oldu. Android i iyi baya. Görüntüsü iyi değil renkler olması gerektiği gibi değildi. Onun haricinde 5000 tl ye gayet uygun smart tv.
hocam 5k ya nasıl o önemli bence yani o paraya iyi mi? görüntü kalitesi

Top Bottom