Kaç kere aradınız size yolladılarBen sevdim eşimde beğendi.
Kaç kere aradınız size yolladılarBen sevdim eşimde beğendi.
31.08.24 den itibaren 2 günde bir aradım.Kaç kere aradınız size yolladılar
Hangi SMS'i?Ben bugün aradım, ve bana MediaMarkt Müşteri Hizmetleri'ne mail atmamı istediler gelen SMS'i.
bana sms göndermişlerdi 31 ağustostan sonra göndereceğiz diyeHangi SMS'i?
Hayırlı olsun hocam ama ben Samsung Buds 3 pro alma maceramı önce airpods 4 Anc alarak daha sonrasında ise onu iade edip sennheiser momentum tws4 ile sonlandirdim.
Benim reddedildi. Parayı geri verdiler. Alabiliyosan ne mutlu. İnsanı uğraşmaktan soğutuyorlar öyle kazanıyorlar. Allem ediyo kallem ediyo haklı çıkıyorlar. Olmayan bilgilendirmeyi yaptık diyorlar. Thh beni arayıp onları arayın tekrar diyor. Benim hiçbirşeye inancım kalmadı artık. Şansa alıp yalıyoruz vs. Yeniden hayırlı olsun. Çokta hortlatmayalım konuyuMerhaba üzerinden çok zaman geçti. Ama şikayetim sonucunda bugün THH'den cevap geldi. Ve cevapta benim haklı olduğum, MediaMarkt ile iletişime geçtiğimde ürünün stoklarda olduğu için 4500₺'den vermeleri gerektiğini söylediler.
Ben Mediamarkt ile inanılmaz inatlaştım. Her reddeddiklerinde geri argümanla döndüm. En sonunda verdiler. Ekim ayından beri kullanıyorum.Merhaba üzerinden çok zaman geçti. Ama şikayetim sonucunda bugün THH'den cevap geldi. Ve cevapta benim haklı olduğum, MediaMarkt ile iletişime geçtiğimde ürünün stoklarda olduğu için 4500₺'den vermeleri gerektiğini söylediler.