Neler Yeni

Yardım İtopya ürün iade olur mu

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
İtopyadan aoc 24g4 aldım elime geçtikten 10 gün sonra bozuldu aradım itopyayı iade edebilir miyim dedim
Servis bakmalı dediler dünde forumdan birkaç arkadaş iade yapmamak için siz bozmuşsunuz derler serviste dedi.
Bugün yolladım itopyaya güzelde bir not bıraktım eksiksiz herşeyi de kutuya koydum iade yaparlar mı yaparlarsa ne kadar sürer deneyimi olanlar paylaşabilir mi (ürün kendi bozuldu bu arada)

Shourd

80+ Gold
İtopyadan aoc 24g4 aldım elime geçtikten 10 gün sonra bozuldu aradım itopyayı iade edebilir miyim dedim
Servis bakmalı dediler dünde forumdan birkaç arkadaş iade yapmamak için siz bozmuşsunuz derler serviste dedi.
Bugün yolladım itopyaya güzelde bir not bıraktım eksiksiz herşeyi de kutuya koydum iade yaparlar mı yaparlarsa ne kadar sürer deneyimi olanlar paylaşabilir mi (ürün kendi bozuldu bu arada)
şikayet var gibi yerlere yazın mesajınız iletilsin en azından ayrıca nasıl ve neyden bozuldu biliyorumusunuz bunların yanında sizi arayıp iade yapamicaklarını açıklarlar ise suç duyurusunda bulunucağınızı bildirin (haklıysanız)

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Burak
Bu tarz durumlarda biraz cakal olmak gerekiyor. Sehir disindaydim urunu daha yeni actim, boyle boyle sorunlari var iade edecegim deyip yollasan pasa pasa iadesini alirdi itopya.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tarz durumlarda biraz cakal olmak gerekiyor. Sehir disindaydim urunu daha yeni actim, boyle boyle sorunlari var iade edecegim deyip yollasan pasa pasa iadesini alirdi itopya.
Hocam yalan ama bu. baya oyun oynarken gözümün önünde kendiliğinden bozuldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

şikayet var gibi yerlere yazın mesajınız iletilsin en azından ayrıca nasıl ve neyden bozuldu biliyorumusunuz bunların yanında sizi arayıp iade yapamicaklarını açıklarlar ise suç duyurusunda bulunucağınızı bildirin (haklıysanız)
Haklıyım reis zaten servis biraz insansa modelin arızalı olduğunu anlar ama bilemiyorum tr..

Nasıl neyden bozuldu bilmiyorum baya gördüm bu ara aynı modelde aynı sorunu kronik bi parti hatalı üretilmiş sanırım

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Burak

Gozunun onunde bozulsa bile iade almalari gerekiyor ama yollarsan %90 ihtimalle kullanici hatasi diyerekten servis surecini baslatacaklar.
Yamyam sirketlerin olmadigi, adaletli bir ulkede olsak bu tarz durumlarda konu acmaya bile gerek kalmaz, aninda degisimini yaparlardi :)

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Gozunun onunde bozulsa bile iade almalari gerekiyor ama yollarsan %90 ihtimalle kullanici hatasi diyerekten servis surecini baslatacaklar.
Yamyam sirketlerin olmadigi, adaletli bir ulkede olsak bu tarz durumlarda konu acmaya bile gerek kalmaz, aninda degisimini yaparlardi :)
İtopyaya yolladım bugün

Değişim istemiyorum ki iade etsinler istiyorum 10 günde bozulan ekran mı olur

Shourd

80+ Gold

Haklıyım reis zaten servis biraz insansa modelin arızalı olduğunu anlar ama bilemiyorum tr..

Nasıl neyden bozuldu bilmiyorum baya gördüm bu ara aynı modelde aynı sorunu kronik bi parti hatalı üretilmiş sanırım
dediğim gibi şikayetin arkasında durun ve şikayet var gibi sitelerde durumu anlatıp sizden kaynaklanmadığını belirtin

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
dediğim gibi şikayetin arkasında durun ve şikayet var gibi sitelerde durumu anlatıp sizden kaynaklanmadığını belirtin
Henüz cevap vermediler sadece dediler ki -siz iade mi istiyorsunuz?
-EVET
-Servis durumu inceleyip karar verir ne istediğinizi yazıp kutuya koyun
-tamam
Bugünde yolladım işte itopya ya
Hemen şikayet oluşturayım mı

Shourd

80+ Gold
Henüz cevap vermediler sadece dediler ki -siz iade mi istiyorsunuz?
-EVET
-Servis durumu inceleyip karar verir ne istediğinizi yazıp kutuya koyun
-tamam
Bugünde yolladım işte itopya ya
Hemen şikayet oluşturayım mı
evet oluşturun sadece yaşadığınız sorunu belirtin ve o şirketi etiketleyin yardımcı olurlarsa orda belirtip teşekkür edersiniz kabul etmedilerse ekleme yaparsınız üstüne

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
evet oluşturun sadece yaşadığınız sorunu belirtin ve o şirketi etiketleyin yardımcı olurlarsa orda belirtip teşekkür edersiniz kabul etmedilerse ekleme yaparsınız üstüne
Detaylı detaylı soruyorum kusura bakmayın
Şikayeti itopya için mi oluşturayım yoksa aoc için mi

Shourd

80+ Gold
Detaylı detaylı soruyorum kusura bakmayın
Şikayeti itopya için mi oluşturayım yoksa aoc için mi
siz aoca mı şikayet ediyorsunuz hayır sizin mesajınızı ulaştırmak istediğiniz ve sonuç almak istediğiniz şirket itopya isterseniz başklarının dikkat etmesi için aocuda etiketlersiniz o size kalmış sizin amacınız itopya için değilmi onların servisine yolladınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,012
Üyeler
161,379
Son üye
oztrkatakan
Top Bottom