Neler Yeni

Yurtdışı iPhone'lar kapandıktan sonra yılbaşında açılıyor mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
arif tanış
Kardeşim Bundan sonra yurt dışı cihazda İsterse 10 hat olsun isteyen e sim olsun fark etmiyor sadece 4 ay kullanabileceksin

crabman

80+ Bronze
Arkadaşlar yurtdışı iPhone almak istiyorum ama babam bana diyor ki "oğlum iPhone'lar kapandıktan sonra bir daha açılmıyor yılbaşında açılıyor diye bir şey yok ozaman herkes yurtdışı iPhone alırdı" diyor gerçekten doğrumu ?
dostum babana olayı şu şekilde anlat:

bu yurt dışı cihazların kullanımlarına Türkiye'de sınırlı bir şekilde izin verilmesinin sebebi yurt dışından gelen gurbetçi veya turistlerin iletişimlerinin sağlanması içindir.

bu şekilde anlat belki olayın mantığını anlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim Bundan sonra yurt dışı cihazda İsterse 10 hat olsun isteyen e sim olsun fark etmiyor sadece 4 ay kullanabileceksin
2 IMEI numarası varsa 4+4 kullanılmıyormu? nasıl sadece 4 ay oluyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
arif tanış
dostum babana olayı şu şekilde anlat:

bu yurt dışı cihazların kullanımlarına Türkiye'de sınırlı bir şekilde izin verilmesinin sebebi yurt dışından gelen gurbetçi veya turistlerin iletişimlerinin sağlanması içindir.

bu şekilde anlat belki olayın mantığını anlar

2 IMEI numarası varsa 4+4 kullanılmıyormu? nasıl sadece 4 ay oluyor?
Arkadaşlar Bilip bilmeden konuşmayın Ben de biliyorum 4+4 oluyor ama hükümet Bunun hakkında bir araştırma veya bir çalışma yapıyor sim taktığın an ikincisinden de bir şekilde mailini alacak Veya frekansını bir şekilde alacak sadece 4 ay olacak artık bilginiz olsun biraz araştırın öğreneceksiniz bunu yeni yıldan sonra dört dört diye bir şey yok sadece 4 var

crabman

80+ Bronze
Arkadaşlar Bilip bilmeden konuşmayın Ben de biliyorum 4+4 oluyor ama hükümet Bunun hakkında bir araştırma veya bir çalışma yapıyor sim taktığın an ikincisinden de bir şekilde mailini alacak Veya frekansını bir şekilde alacak sadece 4 ay olacak artık bilginiz olsun biraz araştırın öğreneceksiniz bunu yeni yıldan sonra dört dört diye bir şey yok sadece 4 var
diklenmene gerek yoktu ama yinede anlattığın için sağol.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
arif tanış

crabman

80+ Bronze
hocam bu konuda bilgili gibi duruyorsunuz. şöyle bir cihazla wifi üzerinden arama yapılarak kullanım mümkünmüdür?

Dimlenmiyorum da iPhone'un kölesi olmaya gerek yok
iphone kölesi değilim. Bende yazın S24 Ultra veya iPhone almayı düşünüyorum sonuçta piyasanın neredeyse sahibi denilecek cihazlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
arif tanış
hocam bu konuda bilgili gibi duruyorsunuz. şöyle bir cihazla wifi üzerinden arama yapılarak kullanım mümkünmüdür?

Yapıyorsun ama dışarıda kullanamadıktan sonra ne anlamı var Acaba böyle bir cihaz almanin

Yapıyorsun ama dışarıda kullanamadıktan sonra ne anlamı var Acaba böyle bir cihaz almanin
, zaten cebimde telefon taşıyorum bir de ikinci bir cihaz mı taşıyacağım ya paramla rezil olup amelelik yapmak gibi bir şey

şahin doğan

80+ Platinum
Her yıl başında yenileniyor. Her model 8 ay kullanılıyor.

Tyne06exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
kaan arbaşı
Yurtdışı alıyorum param olunca da kayıt ettiriyorum ya okey mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular