CS BETA
80+
Dahası
Düz hesaba Enparadan 8 lira atıp sanal kart oluşturdum, Google Play'de 8 liraya teamspeak aldım ve aynı dakika 350 getirpara geldi.
Bir sürü ücret falan filan yazıyordu siz de imzaladınız mı onlarıBeyler bi ton sözleşme imzalatıyorlar bişey girmez dimi
Hocam ben anlamadım şimdi getir finans hesabı açıp parayı hepsipaya atınca para nereye geliyor hepsipaya mı getirfinans ile hepsipay in ne alakası varaçtım getirfinanstan hesap sanal kart otomatik oluşturmuş hepsipaya gönderdim 10 tl. 350 tl getirpara gelmedi gözükmüyor 1 saat oldu bi yerde yanlışmı yapıyorum ?
EDİT: tamam hallettim gittim 10 tl ye google fotoğraflarda 100 gb depolama satın aldım 350 tl geldi direk
hocam hepsipay olayı zorunlu bir olay değil kolay bi yöntem diye onu yazmış arkadaş olay getirfinans hesabı açıp sanal kart oluşturup o kartla 3 5 tl lik herhangi bir harcama yapman sonra 350 tl geliyo. getirfinans hesabı açıp o kart bilgileriyle bir şey satın al yapamadıysan ben ne satın aldığımı yazdım google fotoğraflarda üyelik 10tlHocam ben anlamadım şimdi getir finans hesabı açıp parayı hepsipaya atınca para nereye geliyor hepsipaya mı getirfinans ile hepsipay in ne alakası var
ben o google şeyini yıllık aldığım için alamam ya hepsipayde oluyorsa öyle yaparım bide ben 17 yaşındayım getirfinansı annemin adına açsam parayı kullandıktan sonra kapatabilirmiyim hesap kapatma var mı açık kalmasını istemiyorumhocam hepsipay olayı zorunlu bir olay değil kolay bi yöntem diye onu yazmış arkadaş olay getirfinans hesabı açıp sanal kart oluşturup o kartla 3 5 tl lik herhangi bir harcama yapman sonra 350 tl geliyo. getirfinans hesabı açıp o kart bilgileriyle bir şey satın al yapamadıysan ben ne satın aldığımı yazdım google fotoğraflarda üyelik 10tl
kart bilgilerini girdikten sonra 350tl düşmesi lazım siparişin toplam fiyatının yazdığı kısımndaBende getir para kullanma kısmı cıkmıyor restorantları mı filtrelemek gerekiyor yoksa başka bir ayar mı var?
maalesef gözükmüyor hocam350tl ye ne alınabilir ?
kart bilgilerini girdikten sonra 350tl düşmesi lazım siparişin toplam fiyatının yazdığı kısımnda