Neler Yeni

Wireless HyperX kulaklık almayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz?

EmiwCiqk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir
Bütçe
3000
Dostlar siz sormadan söyleyeyim, evet wireless istiyorum çünkü arkama yaslanıp monitörden video izlemek çok rahat. Aklım hyperx cloud ll wireless almakta ama karşıma cloud ll core wireless da çıktı farkı ne bilmiyorum. Cloud 2 baya önerdiler. Önereceğiniz farklı kulaklıklar olursa sevinirim. ( Valorant, CS gibi fps oyunlarında kullanacağım) James Donkey 711 den geçeceğim. Ayrıca pedleri kumaş olsun. Şimdiden yardımınız için teşekkürler.
bütçem 2-4 arası kaliteli bir şey arıyorum

CptSpork

80+ Bronze
Hocam cloud 2 wireless piyasada kalmadı. Cloud 3 wireless ile karıştırdın sanırım?

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Burak
Cloud 2 ikinci el bulursun da kulak pedleri deri diye biliyorum yada cloud 3 de bulunur az kullanılmış

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Mert ash
Dostlar siz sormadan söyleyeyim, evet wireless istiyorum çünkü arkama yaslanıp monitörden video izlemek çok rahat. Aklım hyperx cloud ll wireless almakta ama karşıma cloud ll core wireless da çıktı farkı ne bilmiyorum. Cloud 2 baya önerdiler. Önereceğiniz farklı kulaklıklar olursa sevinirim. ( Valorant, CS gibi fps oyunlarında kullanacağım) James Donkey 711 den geçeceğim. Ayrıca pedleri kumaş olsun. Şimdiden yardımınız için teşekkürler.
bütçem 2-4 arası kaliteli bir şey arıyorum
cloud 2 core kulak pedleri deri ve çok sert kulak delme garantili onun dışında mikrofonu sıkıntı biraz ama şarjı uzun gidiyo bluetoothu yok ben aldım biraz pişman olsam da kullanıcam

EmiwCiqk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Burak
evvet karıştırmışım önerebileceğiniz bir kulaklık modeli var mı peki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. el almayı düşünmüyorum
Bahsedilen modeller o fiyata imkansız suanlik

CptSpork

80+ Bronze
Cloud 3 Wireless alabilirsin hocam. Şahsen memnunum. Mikrofon ve şarj konusunda piyasadaki en iyi kablosuz kulaklık. Rahatlık konusunda okey seviyede. Ses kalitesine gelicek olursak oyunlarda gayet memnunum, güzel ses kasılıyor. Müzik tarafında bi tık kötü deniyor ama bence o kadarda kötü değil.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Burak
nasıl ya 4k ya kadar çıkabilirim. peki void elite wireless nasıl bilgili olan var mı ?
Cloud3 var şuan amazonda 4784 ikinci el depo ürünü temiz 4750 TL amazonda cloud 3 şarj ve mikrofon kısmında mükemmel tavsiye ederim ama deri kulak pedleri terletiyor

nasıl ya 4k ya kadar çıkabilirim. peki void elite wireless nasıl bilgili olan var mı ?
https://www.amazon.com.tr/HyperX-Cl...uz+oyun+kulaklığı,electronics,123&sr=1-2&th=1 alabilirsin daha üste çıkarım dersen https://www.amazon.com.tr/HyperX-Cl...0302&sprefix=Cloud+3+wireless+,aps,165&sr=8-1

EmiwCiqk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir
Cloud 3 Wireless alabilirsin hocam. Şahsen memnunum. Mikrofon ve şarj konusunda piyasadaki en iyi kablosuz kulaklık. Rahatlık konusunda okey seviyede. Ses kalitesine gelicek olursak oyunlarda gayet memnunum, güzel ses kasılıyor. Müzik tarafında bi tık kötü deniyor ama bence o kadarda kötü değil.
hocam biraz pahalı ve deri kulak pedleri bir süre sonra dökülüyor o yüzden kumaş istiyorum. aklımda corsair void elite wireless ve SteelSeries Arctis 1 Wireless var bunlar nasıl

bunu buldum mesela

ama pedleri deri onu ne yapacağız

Top Bottom