Neler Yeni

Ofis koltuğu mu oyuncu koltuğu mu

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,364
İsim
Emre
Discord
necromancerr
10k civarı bütçem var daha iyi özellikler sunucaksa biraz daha fazla verebilirim zio oyuncu koltuğu kullanıyorum çok fazla deneyimim olmadığı için hangisi daha rahat bilemiyorum sizin tecrübenize ihtiyacım var görüntü takıntım yok rahatlık konfor önemli benim için işim gereği sürekli bilgisayar başındayım o yüzden daha ergonomik ağrıları minumuma indirecek seçeneği arıyorum
Ofis derim ben. Kaliteli bi ofis opyuncudan iyi

waldos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ulaş
10k civarı bütçem var daha iyi özellikler sunucaksa biraz daha fazla verebilirim zio oyuncu koltuğu kullanıyorum çok fazla deneyimim olmadığı için hangisi daha rahat bilemiyorum sizin tecrübenize ihtiyacım var görüntü takıntım yok rahatlık konfor önemli benim için işim gereği sürekli bilgisayar başındayım o yüzden daha ergonomik ağrıları minumuma indirecek seçeneği arıyorum
oyuncu koltuklarını estetik açıdan çok kötü buluyorum. 10k bütçeyle ıkea gibi bir yerden almayı tercih ederdim.

heKKin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Enes Keskin

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Bütçen çok iyi al iyi bir gaming koltuk hayattan zevk alırsın + bende yok ama olsa elbette mükemmel olur

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,364
İsim
Emre
Discord
necromancerr
ikeadakileri denedim hocam hiç iyi değiller
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangi ofis koltuğu ama
Örneğin İkea Markus birebir kullandım şuanki kullandığım hawk fab v5'i tokat manyağı yapar Xdrive vs daha diğer markalarında koltuklarını kullandım ancak markus kadar rahat edemedim fab'ı da bütçe meselesinden almıştım

heKKin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Enes Keskin
Örneğin İkea Markus birebir kullandım şuanki kullandığım hawk fab v5'i tokat manyağı yapar Xdrive vs daha diğer markalarında koltuklarını kullandım ancak markus kadar rahat edemedim fab'ı da bütçe meselesinden almıştım
anladım hocam tavsiyeler çok değişiyo birisi ikea iyi diyor birisi hawk iyi diyor çok yararlı olmadı

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
Berkecan Ergin
ofis koltuğuda kullandım, kumaş olarak hawk future bu bütçede alınabilecek en iyi koltuklardan. Hemde daha uzun ömürlü olur,

heKKin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Enes Keskin
ofis koltuğuda kullandım, kumaş olarak hawk future bu bütçede alınabilecek en iyi koltuklardan. Hemde daha uzun ömürlü olur,
future un oturma yeri çok sert diyolar

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Geçen hafta exvega andromeda aldım bel yastığı visco ve içinde titreşimli bir motor var pille çalışıyor masaj niyetine. Gayet iyi kurulumu da kolaydı şeması rahat anlaşılır. 145kg kadar destekliyor gayet sağlam 1 haftadır hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım.

GGece

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Gece
yıllardır oyuncu koltuğu kullanıyorum hiç çekinme bütçeden yana sıkıntın yoksa. marka önerisi olarak zioya hiç girme bence xdrive ın aşırı rahat modelleri var ama boyuna uygun seçmen gerek yoksa hangi marka alırsan al tam randıman alamazsın xdriveın uzun süreli kullanıımı ve bakımı malzemesi güzel o yüzden öneriyorum fp markalar da var rampage gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,755
Üyeler
161,747
Son üye
Skrks
Top Bottom