Neler Yeni

Yardım Askerlik için alınacak malzemeler.

Arda_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Arda Okçu
3 gün sonra askere gidiyorum. Alınacak malzemeler nelerdir ? Devlet aşağıdaki listedeki ürünleri veriyormuş. Bunlar haricinde ne almalıyım ? Deneyimi olan varsa yazabilir mi ?
  • · Askeri giyim ürünleri ( pantolon, gömlek, parka, şapka)
  • · Ayakkabı ( Yazlık ve kışlık bot, spor ayakkabı)
  • · Eşofman takımı
  • · Ayak giyim ürünleri ( terlik, çorap, spor çorap)
  • · Apoletsiz er gömleği ve er elbisesi
  • · Haki renk boxer ve atlet
  • · Banyo şortu
  • · Spor şortu
  • · Havlu çeşitleri ( banyo havlusu, yüz havlusu)
  • · Yeşil palaska
  • · Künye zinciri
  • · Künye levhası
  • · Diş macunu ve diş fırçası
  • · Terlik
  • · Şampuan
  • · Tıraş köpüğü ve tıraş bıçağı
  • · Kulak tıkacı
  • · Nefte

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
3 gün sonra askere gidiyorum. Alınacak malzemeler nelerdir ? Devlet aşağıdaki listedeki ürünleri veriyormuş. Bunlar haricinde ne almalıyım ? Deneyimi olan varsa yazabilir mi ?
  • · Askeri giyim ürünleri ( pantolon, gömlek, parka, şapka)
  • · Ayakkabı ( Yazlık ve kışlık bot, spor ayakkabı)
  • · Eşofman takımı
  • · Ayak giyim ürünleri ( terlik, çorap, spor çorap)
  • · Apoletsiz er gömleği ve er elbisesi
  • · Haki renk boxer ve atlet
  • · Banyo şortu
  • · Spor şortu
  • · Havlu çeşitleri ( banyo havlusu, yüz havlusu)
  • · Yeşil palaska
  • · Künye zinciri
  • · Künye levhası
  • · Diş macunu ve diş fırçası
  • · Terlik
  • · Şampuan
  • · Tıraş köpüğü ve tıraş bıçağı
  • · Kulak tıkacı
  • · Nefte
Nereye gidiyosun bilmiyorum sınır birliğine eğitim veren tokat ve sivasa gitmiyorsan iç çamaşırı tercihen haki renk olsun fanila al derdim de askeriyedeki fanila gibi olmuyor askeri dükkandan alırsın. 3 4 Çorap al yeşil renk diş macunu al diş macunu kalitesiz oluyor götür yanında. Şampuan al götür orada pahalı olur evden götürürsün cımbız traş bıçağı traş jeli götür yeter daha ne götüreceksin. Ama eğer tokat ve sivas er eğitim alayına gidiyorsan bu dediklerimi 2 ye katla %60 70 ihtimal suriye ırak sınırına gideceksin.

Arda_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Arda Okçu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nereye gidiyosun bilmiyorum sınır birliğine eğitim veren tokat ve sivasa gitmiyorsan iç çamaşırı tercihen haki renk olsun fanila al derdim de askeriyedeki fanila gibi olmuyor askeri dükkandan alırsın. 3 4 Çorap al yeşil renk diş macunu al diş macunu kalitesiz oluyor götür yanında. Şampuan al götür orada pahalı olur evden götürürsün cımbız traş bıçağı traş jeli götür yeter daha ne götüreceksin. Ama eğer tokat ve sivas er eğitim alayına gidiyorsan bu dediklerimi 2 ye katla %60 70 ihtimal suriye ırak sınırına gideceksin.
Kayseri komando birliği

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,655
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Ayakkabıya kesinlikle tabanlık şart ayaklarım su toplamıştı benim çok faydasını gördüm tabanlıkların

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Esen
Silikon tabanlık. 43 giyiyorsan 44 bot al. silikon kendi ayak numaran olsun. bot boyası. 5 don atlet çorap yeter. Tırnak makası. alt üst içlik ve boyunluk al asker rengi. kalıp sabun al birde çamaşırını yıkamak için ilk ay. minik dolap kilidi al yanına 3 4 tane bide. dolabına ve çantana takarsın

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
Berkecan Ergin
bizde boxer rengine karışmıyorlardı, siyah iyidir bence, çorap önemli çorap yeşil olmalı

rdlsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
T.A
büyük ihtimalle boğazların tahriş (faranjit) olacak ilk gittiğinde. pastil götür onun için. çok bir faydası olmaz büyük ihtimalle ama hiç yoktan iyidir.

Arda_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Arda Okçu
2 adet jilet 1 adet traş köpüğü 1 adet traş kolonyası el yüz sabunu lif tırnak makası bi adet diş fırçası 1 adet diş macunu aldım şuanlık youtube de bir video izledim girişte bir valiz veriyorlamış içinde her şey oluyormuş terlik giyisi bot 20 adet jilet tıraş köpüğü vs o yüzden çok bir şey yük etmek istemedim elime heryerde aynıdır sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mustafa Kademoğlu
1 sene yedek astsubaylık yaptım 72 gün amasyada kışın eğitim aldım.Şahsen ben bir sürü iç çamaşırı atlet çorap ve 3 çift termal götürdüm çok işime yaramıştı ekstra olarak tek kullanımlık olmayan başlığı değiştirilen tıraş bıçağı götürdüm o da çok işime yaradı.Kendi şampuanını kesinlikle götür duş jeliyle uğraşma beyaz sabun al geç sabun içinde kutular oluyor onlardan al.Lif götür.Tırnak makası işine yarar başkasından kullanma bence.Pudra aldım ayaklarım için hiç kullanmadım botlardan tavsiyem seçebiliyorsan 1 numara büyük al yaz kış farketmez.Tıraş köpüğü olmazsa olmaz.Geri kalan ürünler birliğine göre değişeceği için öneride bulunamayacağım.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Göktuğ Göçer

Arda_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Arda Okçu
1 sene yedek astsubaylık yaptım 72 gün amasyada kışın eğitim aldım.Şahsen ben bir sürü iç çamaşırı atlet çorap ve 3 çift termal götürdüm çok işime yaramıştı ekstra olarak tek kullanımlık olmayan başlığı değiştirilen tıraş bıçağı götürdüm o da çok işime yaradı.Kendi şampuanını kesinlikle götür duş jeliyle uğraşma beyaz sabun al geç sabun içinde kutular oluyor onlardan al.Lif götür.Tırnak makası işine yarar başkasından kullanma bence.Pudra aldım ayaklarım için hiç kullanmadım botlardan tavsiyem seçebiliyorsan 1 numara büyük al yaz kış farketmez.Tıraş köpüğü olmazsa olmaz.Geri kalan ürünler birliğine göre değişeceği için öneride bulunamayacağım.
Sağolasın abi bende temel ihtiyaçların hepsini aldım iç çamasır felan içlik alırım geri kalan herşeyi oradan veriyorlarmış sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim arkdaşta aynı yere gidiyor cumartesi günü
Uzun dönem mi yapacak ismi ne belki denk geliriz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan