Neler Yeni

Max 45000TL laptop önerisi

Hermitus

80+ Bronze
Hocam bunu buldum 45'e https://www.hepsiburada.com/hp-vict...sd-8-gb-rtx4060-16-1-freedos-p-HBCV00006GO131 nasıldır acaba ram ve ssd farkı iyi zaten giriş seviyesi limitler ve anakart kalitesi gözardı edilebilir belki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk başta yazdığım gibi üniversite ödevlerini yapar ve okul dışı oyun oynar.İktisat okuduğu için ağır bir program kullanmaz diye düşünüyorum.
o zaman o kadar bütçeyi arttırmaya gerek yok. loq alınabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Yasin
Değerli arkadaşlar, bende aynı fiyat sınırında Laptop bakıyorum, HP, Acer,Lenovo gözüme çarptı, bu cihazların ve özellikle yukarıda önerilen cihazın(LOQ cihazı) anakartları ve Biosları nedir, hangisi daha kullanışlı, 4 yıl Monster kullandım, Bios olarak aşırı sınırlıydı.

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Qwerty1029384756
Değerli arkadaşlar, bende aynı fiyat sınırında Laptop bakıyorum, HP, Acer,Lenovo gözüme çarptı, bu cihazların ve özellikle yukarıda önerilen cihazın(LOQ cihazı) anakartları ve Biosları nedir, hangisi daha kullanışlı, 4 yıl Monster kullandım, Bios olarak aşırı sınırlıydı.
Kendi konunuzu açın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sefa Batın
Hocam Cihaz Tv izlemeni önerrim adam çok iyi yapıyor laptop işlerini

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Yasin
Kendi konunuzu açın.
Hocam senin konuna sadece anakart modeli nedir diye ek bir soru sormak amacım, konunu kirletmek değil, Acer 16 modelinde 16:10 ekran ve 400 nit parlaklık varmış renkler çok iyi diyorlar bunada bir bakın derim, benim kafamı karıştıran laptop bu.

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Qwerty1029384756
Hocam senin konuna sadece anakart modeli nedir diye ek bir soru sormak amacım, konunu kirletmek değil, Acer 16 modelinde 16:10 ekran ve 400 nit parlaklık varmış renkler çok iyi diyorlar bunada bir bakın derim, benim kafamı karıştıran laptop bu.
Benim konum değil. ve anakart modelini bilmiyorum.

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Tuna
hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakma lütfen ama bu nasıldır https://www.pazarama.com/hp-omen-17..._campaign=Akakce-fiyat-karsilastirma&v=1.21.6 victusun problemleri omenda da var mı acaba?
Bu bütçede en iyisi bu https://app.hb.biz/2mwUbLbuHg6r
Yada attığınız omen loqun işlemcisi daha iyi bu arada victuslardaki gibi bir sıkıntı olur mu demişsiniz victuslar şuanda piyasadaki en sıkıntısızız kullanıcılarının memnun olan cihazlardır 2024 omenlarda aynı şekilde sıkıntısız güzel cihazlar yerinizde olsam ihtiyacıma göre ya omen yada loqu alırdım loqlarda ghosting olabiliyo bilginize

MR Glemsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Görkem Gedik
Bu bütçede en iyisi bu https://app.hb.biz/2mwUbLbuHg6r
Yada attığınız omen loqun işlemcisi daha iyi bu arada victuslardaki gibi bir sıkıntı olur mu demişsiniz victuslar şuanda piyasadaki en sıkıntısızız kullanıcılarının memnun olan cihazlardır 2024 omenlarda aynı şekilde sıkıntısız güzel cihazlar yerinizde olsam ihtiyacıma göre ya omen yada loqu alırdım loqlarda ghosting olabiliyo bilginize
Hocam victusların panel kalitesi kötü, çok fazla limit var ve anakarta çok bir ayar vs yok.Omen daha kaliteli olması lazım victusa göre ama yine de emin olmadığım için soruyorum.Sanki omenda da limitler vardı.

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Tuna
Hocam victusların panel kalitesi kötü, çok fazla limit var ve anakarta çok bir ayar vs yok.Omen daha kaliteli olması lazım victusa göre ama yine de emin olmadığım için soruyorum.Sanki omenda da limitler vardı.
victuslarda hiçbir limit bulunmuyor size kim söylediyse yanlış bilgilendirmeden reportlayabilirsiniz buraya 40 tane test videosu bırakabilirim victusların düşük modellerin %62.5 srgb ekran bulunuyor bu victusların tek eksisi cihazın başka hiçbir kusuru yok soğutması performansı servisi her seyiyle rakiplerinden daha iyi kendimde kullandım ve kullananan arkadaşların yorumlarına göre söylemekteyim bunu sizin yerinizde olsam loqu alırdım bu bütçede en iyisi o cihaz özellikler olarak ama ekran büyük olsun derseniz paneli kaliteli olsun 165 hz 7 ms olsun isterseniz işlemciden kısıp omenı almanızı tavsiye ederim loqların paneli panel ranking sıralamasında baya bir geride insanlar %100 srgb oldugu icin victusdan iyi sanıyorlar ama daha kötü bile olabilir sentetik testlerde victuslarda bu kadar gecikme ve ghosting olmamakta sadece renkler solgun o kadar dediğim gibi omen zaten victus ve loqa göre üst segment bir cihaz sadece işlemcisi düşük burada karar size kalmış işlemci gücü istiyorsanız loqu alın ekran kalite istiyorsanız omen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,331
Üyeler
160,679
Son üye
Clopzann0
Top Bottom